Heimo Konttinen

Perussuomalaiset, Kuopio

Heimo Konttinen

Kunnallissihteeri, Puuntuottaja

Heimo Konttinen
Ehdolla jos tulee vaalit
63-vuotias Pohjois-Savo Kuopio

Politiikkaan läksin mukaan kun en todellakaan ollut tyytyväinen siihen tapaan, millä yhteisiä asioitamme hoidetaan. Niin kunnan kuin valtakunnan tasolla. Vanhat puolueet ovat menettäneet kyvyn hoitaa yhteisiä asioitamme. Lupaan tehdä parhaani sen eteen että kuopiolaisilla menee hyvin.

Palvelen puoluettamme puoluetoimistossa. Kuntasihteerinä neuvon ja ohjaan kunnissa toimivia PS-valtuustoryhmiämme.

Politiikassa olen ollut mukana 10 vuotta. Toimin Juankosken kaupunginvaltuuston viimeisenä puheenjohtajana 2013-2016.

Kuntakenttä on tullut tutuksi pitemmältä ajalta. Ensikosketus siihen tuli jo vuonna 1980 väliaikaisena luokanopettajana. Sittemmin olen ollut itsenäisessä asemassa oleva kunnallinen viranhaltija kolmisen vuosikymmentä.

Olen aivan tavallinen suomalainen mies. Painoon nähden ehkä hieman lyhyt. Olen Kolminkertainen ukki. Tunnen maani ja kansani historian keskimääräistä paremmin. Kirkossa käyn joskus. Veisaan jouluvirren ja suvivirren.

Koti, uskonto ja isänmaa ovat arvoni. Kristinuskon traditio on yksi kulttuurimme perusta. 10 käskyä ja vuorisaarna sen eettinen ydin.

Harrastan ja harjoitan metsänhoitoa ja puuntuotantoa. Teen polttopuuni itse. Ja poltan ne tuntematta vähääkään tuskaa. Olen näet vuosikymmenten varrella istuttanut tuhansittain kuusen, koivun ja männyn taimia. Saldoni on balanssissa.

Liikun mielelläni luonnossa. Metsästän ja korjaan muutakin ihmisravinnoksi kelpaavaa biomassaa talteen. Pakastimessani on hirveä, karhua, jänistä, teertä, pyytä, sorsaa ja kaikkia luonnonmarjoja. Niin ja sieniä tietysti.

Harrastan kilpa-ammuntaa ja joskus "rimpuuttelen" kitaraa, mandoliinia - bassoakin. Olen basisti en pasisti enkä fasisti en minkään sortin nisti.

Pikkukalani olen onkinut ja viinani juonut.

Siinäpä tärkeimmät.

Blogit