Jari Ojala

Perussuomalaiset, Siikajoki

Jari Ojala

Opettaja, Ins. AMK

Jari Ojala
Päätöksenteko ihmisten ehdoilla ja hyväksi.
53-vuotias Pohjois-Pohjanmaa Siikajoki

Olen edellisen kauden valtuutettu, jolla olis hommat vielä kesken valtuustossa. Asun maaseudulla (korvessa) Ojalanperällä, Relletin ja Kopsan välillä. Koulutukseltani olen Insinööri AMK. Olen toiminut elektroniikan suunnittelun parissa ja viimeaikona olen toiminut ammatillisena opettajana.

Olen asunut maaseudun rauhassa yli 20-vuotta. Maaseudulla on mielestäni tärkeää sovittaa rauhallinen asuminen ja yrittäminen toisiinsa.

Koulutukseltani olen Insinööri AMK. Olen toiminut koko elämäni sähkön parissa, elektroniikan suunnittelussa, viime aikoina ammatillisena opettajana. Piakkoin saan virallisen pätevyyden toimia opettajana, eli elinikäinen opiskelu on myös minulle tuttua.

Luottamustoimissa olen toiminut asukkaiden asuinympäristön viihtyvyyttä ajatellen, sekä asumisen mahdollistajana niin taajamissa, kuin maaseudullakin.

Asumisen mahdollistamiseen liittyy kiinteästi lähikoulut ja palvelut. Raha ei saa olla ainoa kriteeri koulujen säilyttämisessä. Lasten on voitava käydä koulunsa kotinsa lähellä!

Mielestäni poliitikolla on oltava moraali, joka kestää tarkastelua ja otettava opiksi palautteesta, mutta takkia en suostu pyörittämään.

Blogit