Jarmo Auvinen

Perussuomalaiset, Kuopio

Jarmo Auvinen

Tuotantoesimies, Metsätalousyrittäjä

Jarmo Auvinen
40-vuotias Pohjois-Savo Kuopio
Ehdokas on Yrittäjä

Olen 39-vuotias kuopiolainen tuotannon esimies. Perheeseeni kuuluu puoliso, kaksi lasta ja koira. Olen työskennellyt kiertotalouden parissa 16 vuotta, josta 15 vuotta saman työnantajan palveluksessa. Yrittäminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja toimin myös sivutoimisena metsätalousyrittäjänä.

Olen Pielaveden poikia alkujaan, mutta Kuopio kutsui työelämään 17 vuotta sitten. Ensimmäinen vuosi kului kaupungin liikuntatoimessa, josta sittemmin siirryin kiertotalouden pariin.

Olen suorittanut metsätalouden ja luontoalan perustutkinnon,tutkintonimikkeinä metsuri ja ympäristönhoitaja.

Vahvuuksiini kuuluu rauhallisuus ja pitkäjänteisyys. Päätösten pitää perustua faktapohjaiseen ja monipuoliseen tiedonhakuun.

Liikunta on minulle henkireikä ja harrastan monipuolisesti eri lajeja saliurheilusta triatloniin.

Pidän tärkeänä,että koti-Kuopion liikuntapaikat säilyvät laadukkaina ja kohtuuhintaisina. Tämä on tärkeää myös kaikille ikäluokille.

Oman arjen myötä olen huomannut,että asumisenkustannuksissa (sähkö,vesi,lämmitys,kiinteistövero,tonttivuokra) on ollut suurta hinnannousua. Tälle pitää laittaa stoppi!Kohtuuhintainen asuminen on myös vetovoimatekijä kaupungille ja liitoskunnille.

Olen sitä mieltä,että yrittäjämyönteisyys on kaikkien etu,sillä siitä saadaan verotuloja,joilla varmistetaan toimivat peruspalvelut sekä kaupungissa että liitoskunnissa.

Nuoret ovat tämän maan tuleva kivijalka. Resurssit ja nopea reagointi ongelmiin estävät syrjäytymistä ja väliinputoamista.

Kun askel on lyhyt ja ryhti kumara,on levon ja hoidon aika. Ikäihmiset ansaitsevat arvokkaan vanhuuden,hoidon ja turvan.

Blogit