Jyrki Lohi

Perussuomalaiset, Rovaniemi

Jyrki Lohi

Eläkeläinen, Kiinteistönvälittäjä Lkv

Jyrki Lohi
Terve järki - reilu peli!
66-vuotias Lappi Rovaniemi
Ehdokas on Eläkeläinen

Olen 66- vuotias Rovaniemellä syntynyt, mutta upseeri-isäni rotaation mukana ympäri Suomea asunut Perusäijä. Puolueen miesjärjestön tehtävissä olen työskennellyt alusta, v. 2012 alkaen. Kouluvuoteni ja työtehtäväni olen toimittanut Helsingissä, Uudellamaalla, Joensuussa, Kuopiossa ja Säkylässä.

Lopetettuani yritystoimintani pääkaupunkiseudun välittäjäyrittäjänä koin aikani tulleen ja muutin pysyvästi syntymäkaupunkiini Rovaniemelle kesällä 2020.

Kirjallisesti:

"Täysikasvuinen uroslohi kojamo siirtyy vastavirtaan uiden syntymäjokeensa tehtäväänsä suorittamaan. Sen on niin tehtävä, luonto määrää. Kolhiintuneena mutta määrätietoisena tarttuu se tehtävään!"

Ennen kiinteistönvälittäjäksi ryhtymistäni palvelin 10 vuotta Puolustusvoimissa. Siviiliin ja myyntityöhön siirtyessäni olin ylivääpelin arvossa ja toimin UudJP:n maksupisteen hoitajana.

Myyntityö vaatii kykyä kuunnella, oivaltavaa ajatuksenjuoksua ja rohkeutta esittää ratkaisumalleja, jotka eivät asiakkaalle heti tule mieleen. Välittäjä on asiakkaansa edunvalvoja. Asiakkaani suosittelivat minua:

- Jyrki paneutuu suurella sydämellään tehtäviinsä ja tuo karismallaan toimille onnistumisen auran. Jyrki oli välittäjänä ja ihmisenä poikkeuksellinen, hän ajoi aina asiakkaansa etua ohi omansa!

Liityin Perusuomalaiseen perheeseen v. 2010. Puolueemme arvot olivat mielestäni oivalliset, allekirjoitin ne.

Politiikassa tapahtuu... Suurin yllätys politiikassa on se, jos ylläreitä ei tule?

Rovaniemi? Syntymäkaupunkini on hankalasti verrattavissa Suomen muihin maalikyliin. Virkeä ja elinvoimainen kaupunki ympärillään erilaisten kylien verkosto, Sompio ja takanaan laaja Lapinmaa. Kysyn, missä on lapin ja lannan raja.

Täällä on ihmisen hyvä elää. Olkoon niin edelleen!

Blogit