Kari Suomalainen

Perussuomalaiset, Riihimäki

Kari Suomalainen

Insinööri, Vaalityöntekijä

Kari Suomalainen
Suomalaisten puolesta
48-vuotias Häme Riihimäki

Vuonna 2017 Perussuomalaisiin liittynyt puolueaktiivi. Kiinnostus ja aktiivisuus paikallispolitiikassa on poikinut monia luottamustehtäviä ja vaikuttamisen nälkä vain kasvaa. Tavoitteet pitää asettaa korkealle niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti.

Politiikka on aina kiinnostanut, 2017 liityin puolueeseen, jolloin olin ensimmäisissä vaaleissa mukana. Kokemusta tuli rutkasti, mutta äänisaalis ei oikeuttanut valtuustopaikkaan. Pääsin ensimmäisessä puoluekokouksessa äänestämään Jussi Halla-ahon puolueen puheenjohtajaksi.

Nyt paikallisyhdistyksen puheenjohtajana olen johtamassa Perussuomalaiset kohti suurta vaalivoittoa. Tämän lisäksi olen Perussuomalaisten Hämeen piirin 2.vpj, vastuualueena sosiaalinen media. Olen hyvin aktiivinen tori- ja tupailtatapahtumissa kävijä.

Suomen ja Riihimäen suunta on käännettävä, sillä talous on todella epätasapainoinen. Nykyisten kunta- ja valtion päättäjien keinot tuntuvat nojaavan lainanottoon. Tulevaisuus on lapsissa, mutta tätä menoa heille jää vain iso lasku maksettavaksi.

Vaikka kaikkea ei pystytä kuntatasolla päättämään, niin vain äänestämällä perussuomalaisia saadaan perussuomalaista politiikkaa. Ei ilmastomuutos paniikille, ei haittamaahanmuutolle, ei rahan lähettämistä ulkomaille, niin sen pitää Suomessa olla.

Minut on palkattu Perussuomalaisten Hämeen piirin vaalityöntekijäksi, avustan koko alueen paikallisyhdistyksiä ja ehdokkaita vaaleissa.

Koulutukseltani olen sähköinsinööri ja ATK-osaaja, mutta työtehtävät ovat olleet enimmäkseen tuottavassa työssä.

Harrastukset ovat urheilulliset: jääkiekko, golf, frisbeegolf. Näiden lisäksi moottoripyöräily ja mökkeilyyn liittyvät aktiviteetit kesällä. Ja politiikka.

Blogit