Kike Elomaa

Perussuomalaiset, Masku

Kike Elomaa

Kansanedustaja, Röntgenhoitaja

Kike Elomaa
Oikeudenmukaisuuden puolesta, aina.
Varsinais-Suomi Masku

Olen alkujani ahkera maalaistalon tyttö. Kotoa sain ohjenuoraksi elämään oikeudenmukaisuuden periaatteen. Tämä näkyy myös politiikassani. Haluan olla mukana rakentamassa Suomelle ja Maskulle parempaa tulevaisuutta. Työ ja yrittäjyys vahvistavat kunnan elinvoimaa. Heikompia pitää aina auttaa.

Olen toimelias ja eläinrakas maaseudun kasvatti. Synnyin Nopperlan tilan kamarissa muiden sisarusteni tavoin. Lapsena tehtiin ahkerasti töitä navetassa ja pellolla sekä urheiltiin paljon. Kotoa sain ohjenuoraksi elämään oikeudenmukaisuuden periaatteen. Pitkä työ-, urheilu- ja keikkaura ihmisten parissa on antanut minulle korvaamatonta arkiviisautta ja ennen muuta ihmistuntemusta. Röntgenhoitajana olen työskennellyt kolmella eri vuosikymmenellä.

Pienyrittäjänä arvostan työtä ja yrittäjyyttä. Niistä rakentuu myös Maskun elinvoima. Heikommassa asemassa olevien auttaminen on minulle sydämen asia. Kuntamme lapset, nuoret ja vanhukset tarvitsevat erityistä huolenpitoa. Haluan olla mukana rakentamassa Maskulle parempaa tulevaisuutta ja edistää kuntalaisten elämänlaatua parhaani mukaan. Tarvitsemme päätöksentekoon lisää oikeudenmukaisuutta ja aitoa ymmärrystä tavallisten ihmisten näkemyksistä sekä vahvaa tahtoa paiskia hommia yhteisen hyvän puolesta. Isänmaallisuus on vahvana sydämessäni. Luonto on minulle tärkeä asia. Paikallista tuotantoa on vahvistettava niin elintarvikkeiden kuin muidenkin tuotteiden osalta.

Olen ehdolla kuntavaaleissa, koska haluan olla mukana rakentamassa Maskulle parempaa tulevaisuutta. Tarvitaan paremmat palvelut, työtä ja yrittäjyyttä sekä tukea ja turvaa heikommille. Kolmannen kauden kansanedustajana minulla on arvokasta kokemusta politiikan parissa työskentelystä ja uskon siitä olevan paljon hyötyä myös kuntapolitiikassa.

Blogit