Kimmo Repo

Perussuomalaiset, Leppävirta

Kimmo Repo

Marketpäällikkö, Eläkkeellä

Kimmo Repo
Kristillisellä arvopohjalla, tolkunpäätöksiä !
66-vuotias Pohjois-Savo Leppävirta
Ehdokas on Eläkeläinen Ehdokas on Yrittäjä

Juoksupoika, Lihamestari, Osastopäällikkö, Markkinointineuvoja, Kauppias, Marketpäällikkö, työskentelin 1969- ja 2016 elokuussa eläkkeelle. Kolmen lapsen isä ja kymmenen lapsenlapsen ukki, Vaimo Annelin kanssa asumme ja eläkevuosia vietämme Leppävirralla. Elämän työni oli/on sinun palvelemisesi

Olen syntynyt Rantasalmella, työskennellyt vähittäis ja tukkukaupan tehtävissä, Leppävirralla, Varkaudessa, Haapavedellä, Lappeenrannassa, Kouvolassa, Mikkelissä, Rautalammella, Heinävedellä. Työni on koostunut kaupanalan esimiestehtävistä ja yrittäjyydestä.

Vaimo Anneli on kulkenut koko työhistoriani yhtä matkaa ja matka jatkuu. Meillä on kolme lasta ja kymmenen lastenlasta .

Leppävirta on kuulunut kiinteästi elämäämme, vaimo on Leppävirralta, itse olen nuoruusvuodet elänyt Oravikoskella. Meillä on aina ollut loma, kesäpaikka Leppävirralla .

Nyt eläkevuosiksi olemme valinneet Leppävirran. Täällä on puhdasluonto parhaat kalapaikat, marjapaikat, sienipaikat.

Täällä on osattu maatalous pitäjässä yhteensovittaa, teollisuus, kaivannaistalous, maanviljely. Nämä luovat mahdollisuuden kehityvään taloudestaan huolta pitävään kuntaan. Täällä on hyvä asua ja elää toivottavasti näin olisi jatkossakin.

Mikälli haluatte olen valmis kantamaan korteni tämän kunnan tulevaisuuden puoleen.

Kuluttajansuojan vuoksi ilmoitan. Olen Isänmaallinen, evl. seurakunnan jäsen, rasismia en hyväksy. Jokaisella on oltava uskonnon, syntyperän, poliittisen ajattelun, ihonvärin, vammaan, rahapussin paksuuteen katsomatta, sama ihmisarvo ja oikeus.

Blogit