Markku Naumanen

Perussuomalaiset, Vantaa

Markku Naumanen

Yrittäjä, Venemestari

Markku Naumanen
Muutoksen ääni
61-vuotias Uusimaa Vantaa

Sanon vahvasti mielipiteeni ja taistelen Vantaan ja vantaalaisten hyvinvoinnin puolesta. Olen toiminut yhdeksän vuotta aktiivisesti Perussuomalaisissa ja hallitustyöskentely on tullut tutuksi Vantaan Perussuomalaisissa sekä Perussuomalaisten Uudenmaan piirihallituksessa.

Kotini on ollut Korsossa vuodesta 1993, asun Vallinojalla VAV: n asunnossa.

Olen eronnut ja ylpeä kahden tyttären isä sekä kahden pojan ukki. Kissani Auroora on aina ovella vastassa, kun tulen kotiin.

Matkani Vantaalle alkoi Espoosta, josta muutettiin Sukevalle isäni saadessa sieltä vanginvartijan paikan. Lapsuuteni meni siellä ja muutin armeijan jälkeen Iisalmeen 80-luvun alussa, jossa toimin yrittäjänä 10 vuotta. 1990 -luvun vaihteen lama kaatoi vapaa-ajan kauppaliikkeeni.

Tulin Vantaalle 1990 -luvun alussa ja kotikunnastani on tullut minulle rakas paikka asua.

Olen toiminut yrittäjänä kolmella vuosikymmenellä, 20 vuotta vene-alalla. Yrittäjyys ei katoa minusta koskaan, vaikka kaikki myrskyt ja karikot on käyty läpi.

Politiikan löysin elämääni v. 2012, kun Perussuomalaiset arvot olivat lähinnä omia arvojani. En ole kertaakaan pettynyt puoluevalintaani, vaan sitä ylpeämpänä seison, kun lokaa on tullut perusteettomasti niskaan.

Olen isänmaallinen ja karjalaiset perinneruoat ovat sydäntäni lähellä.

Nuorison hyvinvointi on minulle tärkeää, siksi teen myös vapaaehtoista nuorisotyötä.

Harrastan kuntonyrkkeilyä, veneilyä sekä liikun luonnossa metallinpaljastajan kanssa.

Blogit