Topi-Antti Kortelainen

Perussuomalaiset, Kuopio

Topi-Antti Kortelainen

Automaatioasentaja ja Kirvesmies

Topi-Antti Kortelainen
Maalaiskaupunginosat vaihtoehtona lähiöille.
Pohjois-Savo Kuopio

Eipäs unohdeta maaseutua! Paljon saa lukea ja kuulla fraasia: on tärkeää pitää koko suomi asuttuna. Toteutuuko tämä kuitenkaan todellisuudessa? Muuan vuosi sitten oli Vehmersalmen koulu lakkautusuhan alla ja koulun lakkauttaminen on pienten paikkakuntien tulevaisuuden kannalta katastrofaalista.

Olen 36-vuotias ja asun Kuopion Vehmersalmella. Olen naimisissa ja perheeseeni kuuluu kaksi teini-ikäistä lasta sekä koira. Koulutukseltani olen automaatioasentaja, mutta tällä hetkellä työskentelen rakennusalalla. Harrastan frisbeegolffia ja metsästystä.

Politiikka alkoi kunnolla kiinnostamaan minua nelisen vuotta sitten. Alkuun omat ajatukset purskahteli voimakkaina ja jopa uhmakkaina ilmoille sosiaalisenmedian syövereissä. Asianhoidollisessa merkityksessä tämä tapa ei ole kuitenkaan toimiva.

Tahtoisin tuoda politiikkaan avoimuutta päätöstenteossa ja tällätavoin saada ihmisten mielenkiinnon heräämään. Kaikessa päätöksenteossa pöydällä on kuitenkin kansalaisten tai kuntalaisten asiat.

Tiedä, vaikka rehellisyyskin palaisi sukupuuton partaalta jälleen tärkeiden arvojen joukkoon.

Kuopiossa olen asunut 15 vuotta ja kotikaupunkina Kuopiosta on tullut minulle erityinen. Hyvillä päättäjillä ja päätöksillä saamme kaupunkimme kasvamaan ja kehittymään.

Blogit