Anne Nummi
Ehdokasnumero 318

Perussuomalaiset, Salo

Anne Nummi

Sairaanhoitaja eläkkeellä

Anne Nummi
318
Kiskon Anne, käytettävissä, asioittesi ajajana.
62-vuotias Varsinais-Suomi Salo
Ehdokas on Eläkeläinen

Olen ehdokas, joka haluaa olla tekemässä Salosta kaikille salolaisille oikeudenmukaista, yhdenvertaista, turvallista kaupunkia, jossa paikallista yrittäjyyttä ja työtä arvostetaan. Kymmenen kuntaa yhdistyi. Ei nykyisen keskustan tarvitse olla aina keskipisteenä. Mitä muutosta sinä haluat Huomiselta?

Olen kuusikymppinen aikuinen nainen, työeläkkeellä oleva sairaanhoitaja. Eläkkeelle jouduin kuulon heikentymisen vuoksi. Olen syntynyt Kiskossa ja palasin takaisin 1984. Puolison kanssa meillä on neljä poikaa. On hienoa olla yksivuotiaan pikkumiehen mumma. Olen sosiaalinen ja arvostan eläinten hyvinvointia.

AJATUKSIANI:

Suomalaisuus, oikeudenmukaisuus, yhdenvertaisuus ja turvallisuus ovat tärkeitä teemoja. Otan kantaa asioihin ja tuon ajatukseni selkeästi esille. Kenenkään suomalaisen ei soisi tuntevan epävarmuutta identiteetistään, epäoikeudenmukaisuutta, alemmuutta tai pelkoa. Suomalaisen työn, yrittäjyyden, perinteiden ja juurien kunnioitus. Rikoksesta seuraa rangaistus. Vammaisryhmät ovat yhdenvertaisia muun väestön kanssa. Ulkona on turvallista liikkua.

Koululaisilla ja opiskelijoilla tulee olla työrauha. Erityisluokat on otettava takaisin. Erityisoppilaille ja perheille on annettava järjestelmällistä tukea. Opettajille lisää työnohjausta. Oppilaanohjaus on myös yksilöllistä seurantaa, vastuuta ja rehellisyyttä korostavaa. Lisää resursseja kouluihin.

Lapset ja vanhukset eivät saa pelätä huomista. Lapsia suojellaan ja kuunnellaan, kun vanhempi ei kykene hoitajaksi. Tukea perheille. Vanhuksille taataan asalliset elinolosuhteet. Omaishoidolle rahallinen arvostus. Mielenterv.potilaille nopea hoitoonpääsy.

Elämää on myös kaupunkikeskustan ulkopuolella. Maaseudun ihmiset tyytyvät vallitseviin olosuhteisiin, mutta se ei tarkoita, että heidät saa unohtaa.

Blogit