Anssi Lehmusvaara
Ehdokasnumero 364

Perussuomalaiset, Pori

Anssi Lehmusvaara

Diplomi-insinööri, Sijoittaja

Anssi Lehmusvaara
364
Kaupungin menestys kuntoon.
Satakunta Pori

Olen teknisesti kouluttautunut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Minua kiinnostaa talous ja sijoittaminen uusiutuviin energiaratkaisuihin järkevällä konseptilla. Seuraan ja tuen kaikkea elämää helpottavaa teknisiä innovaatioratkaisuja. Luonto ja ulkoilu on myös tärkeää omalle hyvinvoinnille.

Olen tekniikan soveltamisesta kiinnostunut kokenut työelän osaaja. Olen työskennellyt kansainvälisissä yrityksissä kuten ABB, Eaton ja Honeywell. Omaan hyvät esimiestaidot ja päätöksenteon.

Haen Porin kaupunginvaltuutetuksi kunnallisvaaleissa koska näen tarvetta hallittuun päätöksentekoon ja järkiperäiseen kunnan talouden tasapainottamiseen. Olen luonteeltani harkitseva ja määrätietoinen ilman turhia tunnepurkauksia. Osaan tulla toimeen erinlaisten ihmisten kanssa ja neuvotella yhteisesti toimiva kompromissiratkaisu vaikeissakin tilanteissa.

Vapaa-aikana pidän ulkoilusta ja patikoinista erityisesti vuoristoisissa ja metsäisissä paikoissa. Porin seudulla minua kiinnostaa erityisesti Isometsä, Yyteri ja Kirjuri. Satakunnassa myös Joutsijärvi ja Hiittenharju ovat minulle suosittuja uloilualueita.

Perheeseni kuuluvat vaimo ja aikuinen poika joka asuu omillaan. Lisäksi kodissani on kissat joita on kaksin kappalein. Asumme rauhallisella Tuorsniemen alueella omakotitalossa.

Blogit