Antti Sorsa
Ehdokasnumero 177

Perussuomalaiset, Kajaani

Antti Sorsa

Opiskelija

Antti Sorsa
177
Yrittäjyys ja koulutus takaavat tulevaisuuden!
31-vuotias Kainuu Kajaani

Olen rehellinen ja vastuuntuntoinen kansalainen. Minulla on vuosien kokemus yritysmaailmasta. Pienyrittäjien poikana olen nähnyt mitä kova ahkeroiminen on vaatinut vanhemmiltani. Itsekin tiedän, kuinka vaativaa on olla yrityksen johdossa ja kuinka työntekijätkin ovat joutuneet venymään.

Olen lähtöisin Joensuusta ja olen asunut myös Skotlannissa. Muutin Kajaaniin viime syksynä aloitettuani liiketalouden opinnot Kajaanin ammattikorkeakoulussa Esports Business -linjalla. Suoritin lukion matemaattisluonnontieteellisellä linjalla Joensuun Normaalikoulussa. Olen aina ollut kiinnostunut tieteistä. Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä punttisali ja videopelit. Kesäisin pelaan erittäin intohimoisesti golfia.

Olen toiminut viisi vuotta kiinteistönhoitoalan yrityksen toimitusjohtajana. Pienyrittäjän kohtaamat arkipäivän ongelmat ovat minulle tuttuja. Pienet yritykset työllistävät Kajaanissakin satoja työntekijöitä, joten haluan edistää paikallisten yritysten toimintaedellytyksiä.

Olen huolissani kainuulaisten nuorten liian vähäisestä liikkumisesta. Kajaanin kaupungin on tuettava enemmän urheiluseuroja ja pidettävä hyvää huolta liikuntapaikoista. Kaikenikäisten ihmisten arkiliikuntaa on pyrittävä lisäämään.

Kansainväliset liiketalouden opinnot ovat saaneet minut ymmärtämään Kajaanin mahdollisuuksia etenkin pelialan- ja muiden verkkoyritysten toimipaikkana. Kajaanin amk:n toimintaa tulee tukea ja kehittää. Yritysten siirtymistä ja perustamista Kajaaniin tulee tukea luomalla toimivia houkuttimia.

Kunnan kaavoituksen tulee olla joustavaa ja tarkoituksenmukaista. Haluan houkutella Kajaaniin ihmisiä sekä yrityksiä. Kunnan vetovoimatekijöitä tulee lisätä ja parantaa.

Blogit