Ari Siponen

Perussuomalaiset, Vantaa

Ari Siponen

Yrittäjä, Vantaan PS Hallituksen jäsen

Ari Siponen
Suomi ja Suomalaiset ensin! Turvallisuus takaisin!
57-vuotias Uusimaa Vantaa
Ehdokas on Yrittäjä

Olen kolmen lapsen isä ja syntynyt Helsingissä. Toimin ID-Tietoturvan TJ ja terveyspalveluyrittäjänä.

Vapaa-aikana harrastan liikuntaa, lähinnä kävelyä luonnossa. Luonto on hyvä vastapaino palautua työn arjesta. Nuorempana harrastin kamppailulajeja ja kuntosalia.

Politiikka on kiinnostanut jo pikkupojasta lähtien. Nykyajan politiikka ei palvele enää pientä ja tavallista ihmistä, mikä oli kyllä ennen itsestäänselvyys.

Koko ajan vaan huononnetaan peruspalveluita ja leikataan tärkeistä tuista ja avustuksista. Yrittäjyyttä on tuettava ja autettava myös valtion taholta.

Suomalaisen veroeurot kuuluu suomalaisille, ei leviteltäväksi Etelä-Eurooppaan. Ja nyt taloudellisesti vaikeina aikoina pitäisi myös kehitysavusta karsia reippaalla kädellä.

Lisäksi Suomen sisäinen turvallisuus on huonontunut huomattavasti viimeisen 10 vuoden aikana. Ehdoton Ei haittamaahanmuutolle.

Autoilijoiden maksutaakkaa ei saa enää lisätä, päinvastoin polttoaineiden ja autoverotusta on laskettava, sekä parkkipaikkoja lisättävä tarpeen mukaan.

Meidän pitää laittaa ensin oman maan asiat kuntoon ja sen jälkeen, jos jää jotain, niin autetaan rahkeiden mukaan muita. Lisäksi oman maan asioiden päätäntävalta pitäisi olla omassa maassa eikä Brysselissä. Sananvapautta ja itseilmaisua ei saa rajoittaa.

Nykyajan meininki on päälaellaan, ihan kaikilta osin. Jos haluat muutosta, niin sinun täytyy äänestää muutosta - minäkin olen valmiina muutokseen!

Päätöksiä-Ratkaisuja-Tuloksia

Blogit