Arto Sydänhelmi
Ehdokasnumero 440

Perussuomalaiset, Lahti

Arto Sydänhelmi

Palotarkastaja-asiantuntija, rakennusmestari

Arto Sydänhelmi
440
Turvallinen ja miellyttävä Lahti kaikille
49-vuotias Häme Lahti

- Turvallisuus - Hyvät palvelut - Kaavoitus ja rakentaminen - Kunnallisveron lasku - Verovarojen tehokas ja oikeudenmukainen kohdentaminen

Koulutukseltani olen rakennusmestari ja toimin tällä hetkellä Helsingin pelastuslaitoksella rakenteellisen paloturvallisuuden neuvontaryhmän palotarkastaja-asiantuntijana. Olen pitkän linjan palomies-ensihoitaja, pelastussukeltaja ja laivuri-koneenhoitaja. Nuorena suoritin merivoimien sukeltajakurssin ja palvelin rauhanturvaajana.

Työssäni olen nähnyt, kuinka tärkeitä asioita turvallisuus ja hyvinvointi ovat kansalaisille. Haluan, että Lahti on toimiva kaupunki. Sen mahdollistamiseksi minulla on paljon kokemusta.

On ollut tuskallista seurata Lahden huumeongelmaa. Siihen on puututtava. Koulukiusaamisen vähentäminen on lähellä sydäntäni. Lasten ja nuorten turvallisuus on taattava. Nuorten ohella myös eläkeläisten perusturvaan on tehtävä parannuksia.

Kunnallisveron laskemiseksi on löydettävissä keinoja. Uusien veronmaksajien saaminen pääkaupunkiseudulta Lahteen on yksi keino vahvistaa kaupungin taloutta.

Olen kiinnostunut kaikesta mitä kunnallispolitiikka tuo tullessaan. Minulla on asiantuntemusta erityisesti pelastus- ja rakennusasioihin.

"En halua herätä aamulla ja mennä töihin, jos siitä kerättäviä veroja ei kohdenneta oikein"

Arto Sydänhelmi

"Energiamaksujen nostolla ideologisin perustein on rajansa”

Arto Sydänhelmi

Blogit