Arttu Helin

Perussuomalaiset, Vantaa

Arttu Helin

Korjausrakentaja

Arttu Helin
Lyhytkin voi olla valtuustossa vaikuttava!
47-vuotias Uusimaa Vantaa

Olen rakennusalalla oppisopimuksella opiskeleva yhden lapsen isä. Uusioperheessä yhteensä kolme lasta. Aktiivinen motoristi ja osallistun mahdollisuuksien mukaan MKKV:n koulutapahtumiin. Ensimmäistä kertaa kuntavaaleissa mukana, mutta kiinnostunut vantaalaisten asioista ja politiikasta.

"Pitkä on pilalla ja lyhyttä voi jatkaa"

Olen siis huikeat 167 cm lyhyt, mutta tyylikkäästi madallettu 47-vuotias duunari.

Olen ollut työelämässä yli 30 vuotta suoraan peruskoulusta lähtien. Olen toiminut pääasiassa lasialalla ja nyt kouluttaudun rakennusalalle.

Olen yhden lapsen isä ja lähivanhempi, olen ollut uusioperheen isänä kolmisen vuotta.

Moottoripyöräily on erittäin lähellä sydäntä. Ajelen vuoden -99 Hayabusalla. Rakastan ajaa kovaa, mutta se tehdään suljetuilla alueilla ja niille nopeuksille tarkoitetuissa tapahtumissa.

Paras tulos vaparibusalla toistaiseksi mailille (1609m) on 318km/h. Tähtäimessä on 322km/h (200mp/h), sikäli kun vielä nopeusmittauksia järjestetään.

Harrastin kädenvääntöä aktiivisesti kymmenisen vuotta 2000-luvun alkupuolella, parhaana saavutuksena on MM-hopea vuodelta 2002. Myös Pohjoismaiden sekä Suomen mestaruus löytyy. Pienempien kilpailuiden palkintoja on laatikollinen.

Vapaa-aikani kuluu kaikenlaisen puuhastelun parissa (puu, metalli, moottorit ym.) Huumori kuuluu päivittäiseen kanssakäymiseen, ilman huumoria ei ole elämää.

Politiikasta aloin kiinnostua vasta vanhemmalla iällä. Ajatukseni ovat samankaltaisia kuin useimmilla perussuomalaisilla vaikuttajilla. Uskon, että pystymme vaikuttamaan tämän maan asioihin yhdessä.

Rakennetaan Perussuomalaisista suurin puolue. Käännetään tämän maan nykyinen alasajo nousuun.

Blogit