Arttu Papinaho
Ehdokasnumero 24

Perussuomalaiset, Taivalkoski

Arttu Papinaho

Koneenkuljettaja

Arttu Papinaho
24
Ei lisää veroja, ei EUn tukipaketille.
60-vuotias Pohjois-Pohjanmaa Taivalkoski

Koulutukseni on liiketalouden Tradenomi. Isännöitsijäkoulutus. Oikeustieteen tenttejä mm. työoikeus, sosiaalioikeus, oikeushistoria. Olen YK-rauhanturvaajaveteraani, sotilasarvoni alikersantti.

Olen syntynyt Taivalkoskella.Tutut ja sukulaiset asuvat kotitaivalkoskella, naapurikunnissa ja tuttu maakuntana.

Muutettuani taivalkoskelle minua pyydettiin mukaan kuntavaaliehdokkaaksi. Tähän minulla oli helppo lähteä. On vankka kokemus kuntapolitiikasta ja päätöksenteosta. Kuntalaisten asiat etusijalla päätöksenteossa. Kuntalaisten mielipiteitä olen aina kuunnellut.

Päätöksenteoissa otan huomioon mm. lapsiperheet, vanhukset ja siten kaikki kunnan asukkaat.

Saamme uuden paloaseman isolla investoinnilla, investointi tulee takaisin kunnalle vuokran muodossa. Kouluremontti valmistuu. Toista koulutusastetta metsäkonekoulua tulee mahdollisuuksien mukaan kehittää ja pitää siitä kiinni niinkuin lukiostakin. Puhtaista vesistämme tulee pitää kiinni eikä kunnan vesihuoltoa saa yksityistää.

Suomen ei pidä lähteä EU-tukipaketteihin. Haittamaahanmuuttoa en kannata ja emme ole maailman sosiaalitoimisto. Suomalaista kulttuuria tulee vaalia. Esitin liikenneministerille aikoinaan, Kittilän Kaukosen sillan korjaustarpeesta, uusi silta rakennettiin. Sillalla on merkitystä Pohjois-Suomelle ja koko kalottialueelle. Lakimuutoksena esitykseni oli: kappalevaraliikenteen jakamiseen ajeneuvon kokonaismassa oli 2000 kg nyt 3500 kg. Ei vakivallalle, ei laittomuuksia. Turpeen ja polttoaineiden veronkorotukset on peruttava. Mielipiteitäni löydät koillissanomat mielipideosastolta.

Entäpäs mummot ja papat sekä omaishoitajat?

Blogit