Arttu Partanen
Ehdokasnumero 167

Perussuomalaiset, Kajaani

Arttu Partanen

Koulutettu hieroja, postinjakaja

Arttu Partanen
167
Perusasiat kuntoon Kajaanissa!
25-vuotias Kainuu Kajaani

Olen 25-vuotias postinjakaja Kajaanista. Täysin uutena kasvona kuntapolitiikassa haluan oppia uutta ja vaikuttaa. Mielestäni Kajaanissakin tulisi keskittyä perusasioihin ja lisätä yhteistyötä eri tasoilla – maakuntatasolla, kuntien välillä ja eri instanssien välillä. Vuoropuhelu on minulle tärkeää.

Paikalliset asiat ovat lähellä sydäntäni, koska olen asunut koko ikäni Kainuussa. Monet asiat täällä ovat hyvällä mallilla, joten ensi valtuustokaudella tulisi keskittyä olennaiseen: tasapainoiseen taloudenpitoon, yritysystävällisemmän ilmapiirin luomiseen ja yhteistyön merkityksen ymmärtämiseen.

Olen hyvä kuuntelija ja oppija. Valtuusto- ja vaikuttamistyö on minulle uutta, mutta en pelkää laittaa itseäni likoon, jos tiedän siitä olevan hyötyä ympärillä oleville ihmisille. Tärkeintä minulle on ylläpitää ja luoda hyviä käytänteitä ja tähdätä katsetta pitkälle tulevaisuuteen. Minua ei kiinnosta pelkästään se, mitä Kajaani on neljän vuoden kuluttua – vaan mitä se on 40 vuoden kuluttua.

Luonteeltani olen pohtiva ja punnitseva. En lähde mielelläni suuna päänä muuttamaan asioita – varsinkaan jos niissä ei ole mitään korjattavaa. Siksi kaiken perustana onkin hyvä kunnallistekniikka, viihtyisä ympäristö ja se, että kunnan ydintehtävät ovat selkeitä ja kunnossa. Esimerkiksi postinjakajana olen huomannut, että teiden ja katujen kunto on paikoittain ala-arvoisessa kunnossa. Näihin asioihin on kiinnitettävä huomiota.

Luonteeltani olen myös puurtaja – en tee asioita julkisuuden tai esilläolon takia, vaan kaikkien kajaanilaisten puolesta.

Blogit