Auri Saarelainen

Perussuomalaiset, Valkeakoski

Auri Saarelainen

Tiimiyrittäjä, Opiskelija (AMK)

Auri Saarelainen
Rakennetaan koti.
28-vuotias Pirkanmaa Valkeakoski
Ehdokas on Yrittäjä

Tiimiyrittäjä, lentopallovalmentaja, kristitty ja vaimo. Lisäksi intohimoinen suihkussa laulaja. Perhe, suku, kansa. Turva ja jatkuvuus. Metsä, rauha ja hiljaisuus. Nämä ovat lähellä sydäntäni.

Perinteitä vaalivana ihmisenä perinteiset perhearvot ovat minulle tärkeitä. Haluan työskennellä niiden puolesta ja tehdä kaupungista houkuttelevan lapsiperheille. Valkeakosken tulee olla lapsille turvallinen kaupunki kasvaa kohti aikuisuutta. Lähellä olevat hoitopaikat ja koulut tuovat vanhemmille helpotusta arkeen. Laajat harrastusmahdollisuudet ovat kasvaville lapsille tärkeitä paikkoja kehittää kykyjä sekä tavata muita lapsia ja luoda ystävyyssuhteita. Harrastukset ovat tärkeässä roolissa syrjäytymisen ehkäisyssä.

Kaupungin tulee myös ohjata resursseja nuorten kasvavaan päihdeongelmaan. Nuorten tulee saada apua matalalla kynnyksellä. Nuoret viettävät valtaosan ajastaan kouluissa, joten riittävät resurssit oppilashuoltoon ja tarpeeksi pienet ryhmäkoot auttavat aikuisia havaitsemaan apua tarvitsevan nuoren herkemmin.

Oikeudenmukainen kaupunki tarjoaa asukkaille tasapuolisesti palveluita ja suuntaa varat tarpeellisiin hankkeisiin. Kaupungin ei tule tuhlata rahaa pride-liputuksiin tai nostaa vähemmistöjä korokkeelle erilaisin kampanjoin eikä tuhlata sukupuolineutraaleihin liikennemerkkeihin. Valkeakosken ei tule ottaa vastaan kiintiöpakolaisia.

Suomalaisena luontosuhteeni on aivan erityinen. Meillä on maailman puhtaimmat vedet, maa ja ilma. Puhdas luonto ja turvallinen ympäristö, jossa ihmisten on hyvä olla ja johon halutaan muuttaa ja asettua. Sellaista kotia minä tahdon olla rakentamassa ja sellaisen kodin tahdon jättää jälkikasvulleni.

Blogit