Christian Karlsson
Ehdokasnumero 291

Perussuomalaiset, Porvoo

Christian Karlsson

Opiskelija, Toimistotyöntekijä

Christian Karlsson
291
Yrittäjyys & työllisyys kukoistavan kunnan perusta
32-vuotias Uusimaa Porvoo

Arvomaailmaltani olen kristillis-sosiaalinen kansallismielinen oikeisto-konservatiivi. Vahva yrittäjyys ja työllisyys ovat kukoistavan yhteiskunnan perusta. Kristillis-sosiaalinen arvoetiikka korostaa heikompiosaisista huolehtimista.

1. Yrittäjyys & työllisyys

Työ 2014-2017 pääomasijoittajien parissa Suomalaisen yritystoiminnan ja elinkeinon, maamme kansantalouden, työllisyyden ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi.

2. Aluekehitystyö

Yhteiskunnan kehittäminen vaatii yhteisöllisyyttä ja yhteisiä ponnisteluita, aikaa ja osaamista yhteisen hyvän edistämiseksi.

2017-2019 osallistuin KortteliCoach Kevätkummun aluekehitys-toimintaan.

Kevätkummun asukaslähtöisen aluekehitystyön tavoitteena on ollut kehittää yhteisöllisyyttä, osallisuutta, sekä asukkaiden hyvinvointia, ehkäistä yksinäisyyttä, sekä lisätä asuinalueen viihtyvyyttä, turvallisuutta ja toimintaa.

Kevätkumpu saavutti 2018 kolmannen sijan vuoden uusmaalaisena kaupunginosana.

Kuntamme tulee jättää uusille sukupolville sosiaalisesti, taloudellisesti, sivistyksellisesti ja ekologisesti tasoltaan paremmassa kunnossa kuin se on tänä päivänä.

Neljännen sukupolven Porvoolaisena haluan vaikuttaa siihen, että päätöksenteossa kehitys on kestävää kaikilla hyvinvoinnin mittareilla tarkasteltuna.

3. Vähävaraisten auttaminen

Kukoistava ja osallistava yhteiskunta myös kantaa huolta heikoimmassa asemassa olevista. Vuodesta 2011 tehnyt vapaaehtoistyötä ruokajakeluissa.

2019 ja 2020 koordinoin miljoonan euron varainkeruukampanjaa kotimaan vähävaraisten hyväksi.

Vapaaehtoistyöntekijät, yhdistykset ja seurat tekevät yhteiskunnallisesti tärkeää ja merkityksellistä työtä muiden ihmisten auttamiseksi. Näitä edellytyksiä kunnan tulee tukea.

Blogit