Eero Posio

Perussuomalaiset, Posio

Eero Posio

Rajavartia Evp., Monipalvelu yrittäjä.

Eero Posio
Suomi pidettävä itsenäisenä , ei ole myytävänänä !
68-vuotias Lappi Posio
Ehdokas on Yrittäjä

Olen Rajavartiolaitoksen sotilas ( EVP ). Toimin nykyään monipalvelu yrittäjänä , päätoimialana kaikki rakentamiseen liittyvät työt: Peruspuurakentaminen, eri työvaiheissa tarvittavat konetyöt (kaapeloinnit , salaojitukset ym.). Yritysuraa takana 13 v ja toiminta on ollut todella antoisaa .

Jo nuoruudessani tuli selväksi että Suomi ja Suomen itsenäisyys on niin tärkeä asia, että sen puolustaminen on itsestään selvyys. Isäni puolusti maatamme menestyksellisesti ja kuunnellessani hänen puheita; tulin johtopäätökseen että kouluttaudun sotilaaksi. Ammatin valintani oli täysin oikea .

Täysin palvelleena v.2002 jäädessäni eläkkeelle, koin että minulla on vielä jotain annettavaa yhteiskunnalle ja aloin yrittäjäksi. Toimintani on sitten jatkunut hyvillä mielin ja paljon on tullut uusia tuttavuuksia ja yhteistyökumppaneita.

Seuraan kauhulla miten EU-lobbarit yrittävät viedä esi-isiemme suunnattomalla työllä ja uhrauksilla rakentaman isänmaan, sitä en tule missään tapauksessa hyväksymään !

Suomi on pidettävä Suomalaisena, muut tänne tulijat ryhtyköön töihin, opetelkoot Suomen yhteiskunnan säännöt ja velvollisuudet niitä tarkasti noudattaen.

Blogit