Eila Aavakare
Ehdokasnumero 136

Perussuomalaiset, Kajaani

Eila Aavakare

Varakansanedustaja, Metsätilayrittäjä

Eila Aavakare
136
Meidän on kannettava vastuu - oikeudenmukaisesti !
Kainuu Kajaani
Ehdokas on Yrittäjä

Olen energinen ja toimelias perusnainen. Kajaanin kaupunginvaltuustossa ja hallituksessa olen toiminut 8 vuotta. Vaadin rehellistä läpinäkyvää, avointa päätöksentekoa. Haluan toimia oikeudenmukaisesti. Yhteistyö kaikkien poliittisten ryhmien välillä on kaupunkilaistemme parhaaksi.

Koulutukseni on Yo-kauppateknikko, sekä kaupan- ja hallinnon alan yrittäjäkoulutus.

Oikeusopissa, kauppalaki ja perintöoikeus.

Työ: pankin kansainvälinen maksuliikeasiantuntija 29 v.

Kodinkone- ja LVI-alan yrittäjä.

Olen hyvin sitoutunut perussuomalainen.

Minulle on tärkeää lasten ja nuorten turvallisuus ja hyvinvointi, lapsella oltava turvallinen koti. Kouluväkivaltaan on puututtava ripeästi. Opetuksesta ei leikata.

Vanhuksista on pidettävä parempaa huolta. Tämä asia tulee nostaa hyvin vahvasti esille myös valtakunnallisesti. Onko oikein, että maamme hyvinvoinnin rakentajat jätetään heitteille. Hoitotyöhön suunnitelmallisuutta, arvostusta, palkkaa, jotta saadaan tekijöitä kotipalveluun ja laitoksiin.

Maaseudun kaavoituksella saadaan uutta rantarakentamista. Saamme uusia veronmaksajia tarjoamalla maaseutuasumista palveluineen.

Talouden kuntoon saattaminen vaatii laajempaa suunnittelua. Jatkuva velan- otto on tuhon tie. Turhista kulueristä on päästävä eroon. Tyhjät, kuluja tuottavat huonokuntoiset kiinteistöt purkuun.

Puurakentamissopimus koko Kainuuseen.

Puun jatkojalostus on koko Kainuun yhteinen asia. Ilmastonmuutos ei saa olla esteenä alan investoinneille. Hoidettu metsä, on paras hiilinielu.

Vammaisten päivittäiseen arkeen tulee panostaa. Tukea heidän asumiseen ja kuntoutukseen. Osatyöllistäminen käyttöön laajemmin vammaisille.

Maahanmuuton tulee olla työperäistä.

Kajaanista saatava huumeeton kaupunki!

Blogit