Erkki Kuoppala

Perussuomalaiset, Seinäjoki

Erkki Kuoppala

Merkonomi, LKV

Erkki Kuoppala
Erkki puhuu puolestasi, Erkki hoitaa asiasi.
62-vuotias Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Olen Nurmossa syntynyt ja kasvanut painin, pesäpallon ja Nurmon VPK:n parissa. Yksityisyrittäjä (LVI ja Biljardi Pub). Kiinteistönvälittäjänä toistakymmentä vuotta (LKV). Steinerkoulun johtokunnan puheenjohtajana vierähti myös muutama vuosi, eli ala kuin ala onnistuu, myös poliittinen.

Olen erittäin kilpailuhenkinen, mitä jo osittaa nuo nuoruuden harrastukset. VPK:ssakin oli usein kalusto- ja kalustonselvityskilpailuja, puhumattakaan painimolskilla tehdyistä väännöistä tai pesäpallossa lyödyistä kunnareista.

Suurta nautintoa toi oman kasvattihevoseni New Generationin pärjääminen ihan Vermoa myöten. Se mihin ryhdyn on aina 110 lasissa, tahtotila onnistua ja pärjätä on suuri.

Koulupohjani on se perinteinen kansakoulu, keskikoulu, ammattikoulu (LVI) ja sitten 1997 innostuin lukemaan Merkonomiksi (markkinointi).

Kiinteistövälittäjän (LKV) tutkinto tuli suoritettua, kuten myös teknisen isännöitsijän tutkinto (Perus-TEK)

Yrittäjäkokemukseni kautta ymmärrän hyvin myös työnantajan puolen työllisyydessä, sekä nyt itse palkannauttijana, myös työntekijän näkökannan.

Isänä tunnen myös vastuuta nuorisosta, koulusta ja perheestä.

Aina ei elämä kuitenkaan mene kuin jossain rannikkopitäjässä, vaan myös elämään liittyy joskus huonompiakin hetkiä, mutta ne vain kasvattaa.

Siis nurmolaisen Kari Haapalan laulun sanoin: "Tässä tuloo kansainvälinen seikkailusankari Nurmoosta, jolla olis lääkkehet laitta asiat kuntohon kerralla"

Blogit