Etta Peltola
Ehdokasnumero 382

Perussuomalaiset, Pori

Etta Peltola

OTM

Etta Peltola
382
32-vuotias Satakunta Pori

Porilainen 31-vuotias oikeustieteen maisteri, isosisko ja puoliso. Harrastuksiini kuuluu koirani hoito, kuntosali sekä baletti. Olen jousiammunnan moninkertainen naisten Suomen mestari sekä entinen ja ehkä tulevakin hevosen omistaja. Minulla on lisäksi ollut kirjastossa kaksi taidenäyttelyä.

Olen kunnianhimoinen ja useimmiten tavoitteeni saavuttanut porilainen nainen. Nyt taskussa on lakimiehen paperit ja viimeistelyä vaille odottamassa englanninkielisen kaupan alan todistus.

Perhettä ajatellen tärkeimmät tittelini lienevät puoliso, kaksinkertainen isosisko sekä koiraäiti. Unohtamatta tietenkään rooliani serkkuna sekä mummoni ensimmäisenä lapsenlapsena.

Historiaani kuuluu harrastuksia niin taitoluistelusta pesäpalloon kuin koripallosta ratsastukseen, piirtämiseen, hevosen omistamiseen ja jousiammuntaan. Kirkkaimpina tähtinä tällä saralla lienevät kirjastossa olleet kaksi taidenäyttelyä sekä useat suomenmestaruudet jousiammunnassa. SM-kultamitaleista ensimmäinen tuli naisten sarjassa ollessani 16-vuotias. Olen kuulunut myös Suomen maajoukkueeseen.

Mitä politiikkaan tulee, on oman maan asiat laitettava edelle kaikessa päätöksenteossa. Kunnassa on turvattava perusasiat ennen, kuin rahaa jaetaan asioihin, jotka eivät ole aivan välttämättömiä.

Itselleni tärkeitä asioita on vanhusten laadukas hoito ja hoiva sekä eläinten oikeudet ja pieneläinpäivystyksen toimivuus. Lisäksi ajattelen, että yliopistoa Poriin kaavailtaessa tulee huomioon ottaa myös tarjottavien alojen houkuttelevuus.

Blogit