Hannu Peurasaari
Ehdokasnumero 15

Perussuomalaiset, Kemi

Hannu Peurasaari

Kansanedustajan avustaja, Hallintotieteiden yo

Hannu Peurasaari
15
Rakennetaan Kemi paremmaksi. Yhteistyöllä kasvuun.
Lappi Kemi

Työni kansanedustajan avustajana luo minulle suoran yhteyden valtakunnan päätöksentekoon. Asun Kemissä. Minulle on kertynyt paljon kokemusta kunnallisesta päätöksenteosta Kemin kaupungin luottamustehtävissä. Tarpeellinen tietopohja on kertynyt yliopisto-opinnoista ja monipuolisesta työkokemuksesta.

Poliittisten päätösten on perustuttava tietoon ja tosiasioihin. Palvelut, talous, työpaikat ja turvallinen ympäristö etusijalle.

Tavoitteena meille kaikille turvallinen ja hyvinvoiva Kemi, jossa on jokaiselle riittävät lähipalvelut. Nykyisen laajuinen koulu- ja päiväkotiverkosto on säilytettävä.

Suurten yritysten toimintaedellytykset ja työpaikat turvattava. Metsä Fibren uusi tehdas luo talouskasvua.

Kemin elinkeinoelämän vetovoimaa on lisättävä myös pienten ja keskisuurten yritysten saamiseksi kaupunkiin.

Loppu verojen ja maksujen korotuksille.

Oma auto on välttämätön Kemin kaltaisessa kaupungissa, jossa julkisen liikenteen palveluja on vähän.

LPKS-keskussairaalan säilyminen on turvattava, suurteollisuuden alue tarvitsee oman päivystyssairaalan ja laadukkaat sosiaali-ja terveyspalvelut. Yhteistyö alueen lähikuntien kanssa mahdollistaa uusia hankkeita mm. liikunta- ja kulttuuripalveluissa.

Turvaamalla työ- ja opiskelupaikat varmistetaan kaupungin veto-ja pitovoima.

Kemiläiset ansaitsevat parempaa. Valtapuolueet korottivat vasta veroäyriä, mutta eivät ole valmiita käyttämään rahaa investointeihin, koulujen korjaukseen ja kouluverkoston säilyttämiseen, monitoimihalliin ja kulttuuritaloon. Nämä asiat on hoidettava kuntoon ja koulut korjattava.

Äänestämällä voimme vaikuttaa asioihin. Kemin politiikka tarvitsee suunnanvaihdon ja uusia tekijöitä ja uusia aloitteita. Jos haluat muutosta, äänestä muutosta. Olen tavattavissa vaalien välilläkin.

Blogit