Harri Pullola
Ehdokasnumero 16

Perussuomalaiset, Kemi

Harri Pullola

Tradenomi, yrittäjyys/liikehallinto/talous

Harri Pullola
16
Kemi vahvaksi jälleen!
53-vuotias Lappi Kemi

Olen kolmen lapsen isä. Olen asunut Kemissä vuodesta 2009 alkaen ja olen sopeutunut tänne aivan täysin. Olen tyytyväinen Kemissä asumiseeni. Työhistoriani on mm. ulkomaankauppa, rakennusalan urakointi, EU-projektipäällikkö, agentuuri.

Velaksi eläminen on asioiden siirtämistä aina eteenpäin. Kannamme nyt vastuun kuntataloudesta emmekä jätä sitä tuleville sukupolville.

Vanhusten asema yhteiskunnassa kuuluu myös heille. Kunnan palveluja on kehitettävä paremmiksi eikä aina ulkoistettavaksi. Meillä on muitakin vaihtoehtoja, jos haluamme niistä päättää.

Liikuntapaikkoja ja ulkoilureittejä tulee kehittää nuorille kuin myös meille aikuisille ja eläkeläisille. Liikunta kohottaa kaikkien hyvinvointia ja nyt pitää panostaa siihen resursseja.

Kiitos myös Kemin liikuntasihteerille. Yhteistyötä tehtiin Kiikelin suhteen, saatiin luontopollkuja ja elämyksiä kuntalaisille. Toivotan Ilkalle hyviä eläkepäiviä.

Kiintiöpakolaisille ei. Kuntamme velkaantuminen pitää lopettaa. Nämäkin kustannukset maksetaan verotuloista. Nyt pitää ohjata verorahat kemiläisten hyväksi.

Velkaantumiselle ei. Varojen käytölle hyvä ja järkevä harkinta ja sitä myöten Kemi kasvuun.

Mehiläisen kanssa tehdyt aikaisemman valtuuston sopimukset eivät saa estää valtion tukien saamista. Kemi menettää seitsemän miljonaa valtion rahoja, jos emme vaikuta sopimuksiin ja uudista niitä.

Blogit