Ismo Läntinen
Ehdokasnumero 369

Perussuomalaiset, Pori

Ismo Läntinen

Urheiluvalmentaja

Ismo Läntinen
369
Liikkumalla Terveempi Elämä!
67-vuotias Satakunta Pori

Urheiluvalmentaja , naimisissa, viisi aikuista lasta ja kuusi lastenlasta. Kävely ja pyöräily ovat minulle kaikkein mieluisimpia liikuntamuotoja. Lapsuudenkodissani arvostettiin monipuolista liikuntaa. Kotikasvatuksellani on ollut iso merkitys siinä, että olen aina ollut liikunnassa mukana.

ARVOT. Uskon hyvinvointivaltioon, ja haluan omalta osaltani edistää sen toimivuutta, ja ennen kaikkea löytää keinoja viedä sitä eteenpäin tässä maailman tilassa. Puhun mielelläni ja intohimoisesti siitä, miten terveellinen elämä ja liikunta ovat tärkeitä kulmakiviä ihmisen henkiseen, fyysiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Koska olen tehnyt ammattiurani kaikenlaisten liikkujien kanssa (huippu-urheilijoiden, tavallisten kaupunkilaisten ja erityisryhmien), ajan vahvasti terveellisten elämäntapojen ennalta ehkäisevää sanomaa. Sinulla ja lähimmäisilläsi tulisi olla tasavertaiset mahdollisuudet elää niin terveellistä elämää kuin ikinä toivotte.

ASENNE. Tarkastelen asioita muutosmyönteisesti ja laaja-alaisesti. Asiat eivät ole mustavalkoisia, ja siksi koen erittäin tärkeäksi perehtyä niiden moniin eri vivahteisiin ja tutkia niitä useista näkökulmista - näin päätökset tulee tehtyä mahdollisimman oikein. Kaupunkilaisten ollessa kaikessa etusijalla, on avoin keskustelu paras mahdollinen tapa rakentaa demokraattista kaupunkia. Olen vilpittömästi kiinnostunut kaupunkilaisten hyvinvoinnista ja valmis puolustamaan heidän oikeuksiaan laadukkaiden palveluiden saannissa.

Blogit