Ismo Nygren
Ehdokasnumero 416

Perussuomalaiset, Lahti

Ismo Nygren

Projektipäällikkö, insinööri

Ismo Nygren
416
Verta, hikeä ja kyyneleitä ( Churchill )
55-vuotias Häme Lahti

Olen 55-vuotias insinööri Lahdesta. Aikuisia lapsia on kolme ja lisäksi perheeseen kuuluu avopuoliso, kaksi Collie-poikaa, pari kissaa sekä kanoja. Olen tehnyt matkatöitä ympäri maailmaa jo yli 30 vuotta joten kielitaitoa ja kykyä tulla erilaisten ihmisten kanssa toimeen on kertynyt rutkasti.

Olen intohimoinen puutarhuri. Minulla on viinitarha ja kesäkanala. Olen erittäin kotonaviihtyvää sorttia eikä minua tapaa kaupungin yöelämässä.

Harrastan ampumaurheilua, metsästystä ja kalastusta. Keräilen kirjoja.

Koirani Merlin ja Tristan ovat minulle erittäin rakkaita ja he ovat mukana liki kaikessa puuhasteluissani. Kanat ovat myös aivan loistavia lemmikkejä torjuen luonnonmukaisesti puutarhan tuholaisia muuttaen ne euforisten kanojen herkullisiksi muniksi. Lähiruokaa.

Puoliso pitää sitten huolta ettei kulttuurielämä unohdu. Käymme teatterissa, konserteissa ja taidenäyttelyissä.

Maailmankatsomukseni on hyvin länsimainen. Puhdas luonto ja ympäristö ovat minulle hyvin tärkeitä ja teen myös itse osani sillä saralla.

Hain kunnallisvaaliehdokkaaksi koska katson itselläni olevan substanssia etenkin teknisiin asioihin ja toivottavasti myös paljon annettavaa sillä saralla.

Tolkulla ja järjellä. Ei myydä Lahti Energiaa eikä siirretä Marskin patsasta. Kaupungin talous on saatava tolkulliseksi, älyttömät imagokampanjat ja hankkeet kuten esim. Liisu on lopetettava.

Yrittäjien elämä on tehtävä mahdollisimman helpoksi sillä yrittämisestä me elämme.

On paljon työtä, itkua ja hammasten kiristystä että pääsemme Koronan aiheuttamasta suosta ylös joten on rehellistä luvata ainakin hikeä ja kyyneliä, toivottavasti ei verta.

Muu lavea lupailu olisi epärehellistä populismia - kuten vappusataset.

Teen parhaani.

Blogit