Jack Ottman
Ehdokasnumero 303

Perussuomalaiset, Porvoo

Jack Ottman

Yrittäjä Eläkeläinen

Jack Ottman
303
Syntynyt Porvoossa, isänmaatamme arvostava
76-vuotias Uusimaa Porvoo
Ehdokas on Eläkeläinen Ehdokas on Yrittäjä

Hallitsen molemmat kotimaiset kielemme 100%, sekä omaan hyvän Englannin ja Vironkielen taidon. Työurani on pitkähkö ja monipuolinen. Minulla on ollut mm. maatila vuokramaineen, marmori ja laatoitusliike, autokorjaamoalan yritys, ruokaravintola A-oikeuksin, sekä kiinteistösijoitusta yms.

Tunnen Suomen historian. Kantaisäni on kruunuvouti Petter Ottman. Petter Ottman mainitaan Porvoon Söderströmin Historian kirjassa ja toisessa osassa kertomusta Gymnasia - kirjaston alkuvaiheista.

Isoisäni oli Porvoossa poliisina. Itse synnyin jatkosodan jälkeen täällä ja silloin oli Porvootakin pommitettu. Raunioilla totuus oli arvossa ja valheellisuudella ei ollut sijaa, siltoja oli vain vanhan kaupungin puusilta Helsinkiin.

Asukkaita oli vain noin 8 000 ihmistä. Rakkauteni Porvooseen ja sen muistot Mannerheimin päiväkäskyn julisteisiin suomenkielellä ja ruotsinkielellä roikkuvat vieläkin kirkon tukeviin pilareihin kiinitettyinä.

Tänään asukasluku on noin 50 500, mikä on kuten suurempi kyläkaupunki eikä kaupunki, joten Porvoo tarvitse väestökasvua saadakseen talouskasvua ja sen pitäisi olla perussuomalaisten tavoite tulevalla kaudella.

Kaiken paikallisjoukkoliikenteen keskittymä voisi olla Kuninkaanportissa, joka toimisi pääteporttina itään. Kuninkaanportin kaava tulisi rakentaa loppuun asti. Silloin lähtisi Porvoon talous kasvuun ilman lainoja.

Porvoon kaupungin pitäisi hyödyntää EU-kehitysrahastoa, jolloin saisimme osan omista rahoistamme takaisin.

Ei tarvitse olla vasemmistopoliitikko ymmärtääkseen heidän huoletonta asennettaan, vaan kaikki kelpaavat äänestämään järjen puolesta ketään unohtamatta.

Blogit