Jani Mäkelä
Ehdokasnumero 35

Perussuomalaiset, Lappeenranta

Jani Mäkelä

Kansanedustaja

Jani Mäkelä
35
Rohkeutta sanoa ja kokemusta toimia
44-vuotias Kymi Lappeenranta

44-vuotias perheenisä ruuhkavuosien keskellä. Autoileva lihansyöjä perinteisten arvojen puolella. Tradenomi, ammattitausta tietotekniikan alalla, eduskunnassa toisella kaudella. Harrastan vapaa-ajalla kuntosaliharjoittelua ja pyöräilyä sekä omakotitalon askareita perheen parissa.

Olen vaikuttanut kaupungin asioihin yli 10 vuotta lähtien 2008 vaaleista ja kaupunginvaltuutettuna alkaen 2013. Tutuiksi ovat tulleet kulttuurilautakunta, tekninen lautakunta ja kaupunginhallitus, jonka puheenjohtajistossa toimin 7 vuotta.

Näissä tehtävissä on tullut kokemusta ja tietoa, miten kaupungissa vaikutetaan ja mihin tahoon kannattaa olla yhteydessä, että saa asioita tapahtumaan. Kaupungin luottamustoimien hoito on onnistunut kansanedustajan tehtävien ohessa.

Tavoittelen Lappeenrantaa, jossa tavallisella tolkun kansalaisella on hyvä ja turvallista elää. Kaupunkia, jossa on työpaikkoja sekä elinvoimaa niin keskustassa kuin aluekeskuksissakin.

Toimivat lähipalvelut pitää turvata eri elämäntilanteessa oleville ihmisille ja tehdä päätökset arkijärjen pohjalta. Kun on säästettävä, asiat laitetaan tärkeysjärjestykseen ja keskitytään peruspalveluihin.

Tämä työ on vielä kesken, joten minulla on tahtoa edelleen vaikuttaa. Tarjoan osaamiseni ja panokseni äänestäjien käytettäväksi.

Äänestä minua, jos haluat minut vaikuttamaan kotiseudun asioihin. Äänestä minua, jos haluat antaa tukesi perussuomalaisille puolueena. Kukaan ei mene läpi ”varmasti”, vaan jokainen ääni on tärkeä – vain annetut äänet lasketaan.

Jos pohdit vielä äänestyspäätöstäsi, olethan yhteyksissä! Soita, lähetä sähköpostia, laita yksityisviestiä somessa, tule juttelemaan vaalitilaisuuksiin. Vastaan mielelläni kysymyksiisi Lappeenrannan asioista ja laajemmaltikin.

Blogit