Joel Rahikainen
Ehdokasnumero 307

Perussuomalaiset, Porvoo

Joel Rahikainen

Opiskelija

Joel Rahikainen
307
Otetaan yhdessä Porvoota niskasta kiinni!
18-vuotias Uusimaa Porvoo

Kaikki lähtee kuntatasolta

Kuntavaalit on ehkäpä paras mahdollinen aloitus potentiaaliselle poliittiselle uralle. Olen pitkään ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Minulle tärkeitä teemoja ovat sanan- ja yksilönvapaudet sekä suomalaisten turvallisuus.

Sananvapauden asema Suomessa on huonontunut viime vuosien aikana; "poliittisesti epäkorrektista" kritiikistä ja sanomisista voi nykyään saada - ja on saatu - tuomioita.

Pääosin Afrikasta ja Lähi-Idästä tulevan maahanmuuton seurauksena seksuaali- ja raiskausrikokset sekä nuorten jengiytyminen ja väkivaltarikokset ovat lisääntyneet huomattavasti.

Kotitalouksien ostovoimaa tulisi parantaa sekä henkirikosten rangaistuksia ankaroittaa runsaasti.

On myöskin ymmärrettävä, ettei oikea lähestymistapa ilmastonmuutokseen ole suurudenhullu verojen koroittaminen ja säätely, sillä se vain kurjistaa suomalaisten elämää ja karkoittaa teollisuuden maihin joissa se saastuttaa enemmän.

Autoilusta on tehty erittäin kallista ja se vie suuren osan monen perheen käytettävissä olevista varoista. Suuri osa suomalaisista tarvitsee autoa. Esimerkiksi bensan hinnan korottaminen osuu pahiten vähävaraisiin, sillä harvalla on varaa päivittää uuteen vähäkuluttavampaan autoon.

Blogit