Joni Riihelä
Ehdokasnumero 51

Perussuomalaiset, Lappeenranta

Joni Riihelä

Varastopäällikkö

Joni Riihelä
51
Siun ääni - miun naama!
35-vuotias Kymi Lappeenranta

Olen 35-vuotias perheenisä, joka haluaa olla vaikuttamassa kuntamme asioihin. Olen aina ollut valmis ennemmin tarttumaan hommiin, kuin valittamaan sivussa. Perheeseeni kuuluu rakas oma tytär, boonuspoika, avovaimo, sekä kolme koiraa. Vapaa-ajan ongelmia kun syntyy, harrastan metsästystä.

Tärkeimpinä teemoina itselleni ovat lapsiperheiden asiat (varhaiskasvatus, koulutus, liikunta) ja "sivukylien" elinvoimaisuuden säilyttäminen.

Nämä asiat kun ovat kunnossa, pidämme kuntamme elinvoimaisena ja houkuttelevana paikkana kasvaa, opiskella, työskennellä ja ikääntyä rauhassa.

On äärimmäisen tärkeää pitää Lappeenranta opiskelijoille houkuttelevana tulevaisuuden kaupunkina. Nuoret luovat innovaatioita, työpaikkoja ja verokertymää työllistämällä tai työllistymällä opiskelujensa jälkeen.

Toivoisin että saisimme Lappeenrannasta kasvukeskuksen, joka on houkutteleva myös lapsiperheille. Nyt koronakriisin aikana viimeistään monet pääkaupunkiseudulla elävät, haluavat takaisin väljemmille vesille ja meidän on oltava se paras vaihtoehto :)

Blogit