Juha-Pekka Mäkelä

Perussuomalaiset, Vantaa

Juha-Pekka Mäkelä

Raitiovaununkuljettaja, Opiskelija

Juha-Pekka Mäkelä
Sananvapaus ei ole vain valtavirran oikeus!
25-vuotias Uusimaa Vantaa

Olen Juha-Pekka Mäkelä, 25-vuotias vanginvartijaopiskelija ja raitiovaununkuljettaja. Olen asunut koko ikäni Vantaalla ja haluan asua tulevaisuudessakin. Täällä on hyvä olla, niin haluan asian olevan jatkossakin.

Ajan tasa-arvoa egalitarismin kautta, joka ei ole toksinen ja ottaa kaikki huomioon tasa-arvoisesti.

Arvoistani, vaikka ne eivät kaikki varsinaisesti liity kuntavaaleihin:

Vastustan pakkoruotsia, vaikka itse sen olen jo joutunut kokemaan. Luultavasti jokaisen mielestä kielistä on hyötyä, mutta vielä enemmän, jos ne ovat itselle mieleisiä.

Käsitteestä haittamaahanmuutto eivät kaikki pidä, mutta se on kuitenkin hyvä sana kuvaamaan sellaista maahanmuuttoa, jota itse vastustan. Se tuottaa esim. turvattomuutta, rikollisuutta, sekä julkiselle taloudelle isoja kuluja.

Kannatan myös sananvapautta eli kaikkea saa kritisoida. On eri asia, jos yllytetään väkivaltaan tai toisen kunniaa loukataan.

Itseäni ei kiinnosta, mitä muut syövät, koska se ei elämääni vaikuta. En kuitenkaan pidä siitä, että kouluissa on kerran viikossa kasvisruokapäivä ja näin jo nuorille tuputetaan vegetarismin ja veganismin ideologioita. Oman kokemukseni mukaan silloin ruuat jäävät suurelta osalta syömättä. Vantaan kouluruoan taso on ollut mediassa muutenkin negatiivisesti esillä.

Olen iso elokuvien ystävä, jalkapallon harrastaja ja kulinaristi. Vantaalla on hyvät mahdollisuudet harrastaa liikuntaa. Toki aina on parannettavaa. Lisäksi lähellä on monia paikkoja, joissa nauttia kulttuurielämyksistä.

Blogit