Kai-Ari Lundell

Perussuomalaiset, Vantaa

Kai-Ari Lundell

Luokanopettaja, Kaupunginvaltuutettu

Kai-Ari Lundell
Koulutuksen asiantuntija valtuustoon
65-vuotias Uusimaa Vantaa

Vantaalaisen hyvinvointi on tärkeintä. Päätöksenteon on oltava reilua ja avointa. Jos haluat muutosta, mene vaaliuurnille ja äänestä muutosta.

Olen palvellut Vantaan kaupunkia opettaen lapsia vuodesta 1980, ensin pari vuotta Hiekkaharjussa, sen jälkeen Pähkinärinteessä. Jäin eläkkeelle, nyt on aikaa tehdä politiikkaa.

Olen Vuoden luokanopettaja 2013. Teen edelleen kouluissa opettajien sijaisuuksia. Tuntuma koulun arkeen säilyy, mistä on hyötyä päätöksenteossa.

Olen viiden lapsen isä. Minulla on kaksi lapsenlasta. Harrastan tennistä ja juniorikoripalloilu on lähellä sydäntäni. Lemmikkimme on kissa Wilbur. Asun Vapaalassa.

Olen kaupunginvaltuutettu, kuntavaaleissa 2017 sain 501 ääntä. Olin ehdokkaana myös eduskuntavaaleissa 2019, sain 1505 ääntä.

Vantaan Perussuomalainen valtuustoryhmä ajoi koko valtuustokauden ajan pientaloalueiden puolta, jotta niitä ei pilkottaisi palasiksi. Myös viheralueet ovat tärkeitä.

Minulle kuluneen valtuustokauden kohokohta oli, kun uusi, hieno Hämeenkylän koulu valmistui. Sen yhteyteen saatiin komea liikuntahalli. Vantaalle on rakennettava lisää liikuntahalleja Hämeenkylän hallikonseptin mukaan.

Lasten ja nuorten pitää edelleen saada liikkua ja urheilla maksutta kaupungin koulujen saleissa ja urheilukentillä.

Uudet lähiliikuntapaikat ovat rautaa, niitä lisää. Nyt on Pähkinärinteen vuoro.

Kaavoitukseen on kiinnitettävä tiukemmin huomiota, jotta alueiden välistä voimakasta eriytymistä voidaan ehkäistä. Erityisen huolissani olen Myyrmäen kehityksestä.

Päätä pidempi.

Lue myös kotisivujani:

http://kaiarilundell.blogspot.fi/

http://properuskoulu.blogspot.fi

Blogit