Kata Ahlberg

Perussuomalaiset, Vantaa

Kata Ahlberg

Yrittäjä, Sisustusmyyjä

Kata Ahlberg
Astellaan yhdessä kohti parempaa huomista!
51-vuotias Uusimaa Vantaa
Ehdokas on Yrittäjä

Olen 7 lapsen äiti, joista nuorin enää kotona. Monen lapsen äitinä tiedostan lapsiperheiden haasteet. Kolmivuorotyö ja kuuden lapsen yksinhuoltajuus, oli yhtälö jossa pistettin koville organisaatio taidot. Mutta niitäkin aikoja pystyy jo muistelee lämmöllä. Olen asunut Vantaalla yhteensä 16 vuotta, käväisin Helsingissä ja Espoossa mutta nyt takaisin Vantaalla kolme vuotta vierähtänyt.

Olen töissä huonekaluliikkeessä sisustusmyyjänä ja toimin osa-aika yrittäjänä vaatteiden jälleenmyynnin parissa. Korona tuonut isot haasteet tällekin toiminnalle.

Olen tehnyt töitä paljon elämässäni mm. lastenhoitajana, viheralalla työntekijänä/yrittäjänä ja lastentarvike myyjänä. Taksia ajoin 16 vuotta, josta 10 vuotta perheyrityksessä. Nuorimman lapsen syntymän jälkeen, opiskelin iltaisin kahdessa vuodessa taloushallinnon merkonomiksi.

2014 lähdin kuuden vuoden mittaiselle matkalle automyynnin pariin. Toimin automyyjänä ja yritysmyynnin yhteyspäällikkönä. Työssäni näin konkreettisesti uuden taksilain negatiiviset muutokset. Kuten yritystoiminnan pyörittämisen tiedon/taidon puuttumisen, kielitaidottomuuden ja yritystoiminnan väärinkäytökset. Näin sen myös, kuinka ahtaalle velvoitteensa oikein hoitavat yrittäjät ajautuivat.

Blogit