Kati Leino

Perussuomalaiset, Tammela

Kati Leino

Auto teknikko

Kati Leino
Tasapuolinen, turvallinen ja avoin Tammelan kunta
53-vuotias Häme Tammela

Olen Tammelaan muuttanut noin 18 vuotta sitten ja olen kolmen aikuisen lapsen äiti. Perheeseen kuuluu myös aviomies ja kaksi pientä mustaa mopsia. Omaan vahvat arvot arki elämässä.

Päätä miten elämme Tammelassa ja miten käytämme ansaitsemamme varat/ tulot. Kunnan pitää pystyä uudistumaan, mutta silti pitämää kunta arvoilleen uskollisena ja toimivana.

Kunnassa pitää pystyä näkemään tulevaisuus mahdollisuutena, eikä jäädä murehtimaan menneitä.

Tammelassa elämä ei aina ole kaikille yhtä suotuisaa ja silloin meidän täytyy levittää turvaverkkomme heikompien päälle ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Kunnassa tapahtuvat suuret päätökset eivät aina ole valtuutettujen tekemiä...siksi joudumme katsomaan hieman kauemmaksi ja yrittää viedä kunnan asioita eteenpäin hyvillä ehdokkailla jotka asettavat aina koko kunnan tarpeet muiden asioiden edelle.

Kunnassa tehtävät suuret/pienet päätökset on vietävä eteenpäin, jolloin kunnan tointa kyky säilyy ja se näyttää elinvoimaiselta/aktiiviselta.

Maakunnalliset paikat jaetaan kunnan voimasuhteiden perusteella, jolloin toivon että mahdollisimman moni pääsee vaikuttamaan erilaisiin elimiin, jossa päätetään jo Tammelaakin koskevista asioista.

Blogit