Kimmo Pirkkala
Ehdokasnumero 164

Perussuomalaiset, Nurmijärvi

Kimmo Pirkkala

Kuljetuspäällikkö, Diplomi-insinööri

Kimmo Pirkkala
164
Veronmaksajan puolella
49-vuotias Uusimaa Nurmijärvi

Perheenisä, diplomi-insinööri ja kuljetuspäällikkö Rajamäeltä. Aatepohjana klassinen liberalismi, järkevä konservatiivisuus ja terve kansallismielisyys.

Olen tyypillinen nurmijärveläinen siinä mielessä että työ on aikoinaan tuonut minut ensin pääkaupunkiseudulle ja sitten Nurmijärvelle, jossa olen asunut nyt 17 vuoden ajan ensin Klaukkalassa ja sitten Rajamäellä. Näiden vuosien aikana ja lapsien kasvaessa olen juurtunut Nurmijärvelle ja kunta on muuttunut minulle "nukkumalähiöstä" kodiksi ja asuinalueeksi, jonka hyvinvointi on sydäntäni lähellä.

Terveeseen konservatiivisuuteen kuuluu halu säilyttää ne asiat jotka toimivat ja Nurmijärvellä ne ovat turvallisuus ja luonnon läheisyys. Kunnan kasvaessakin haluan välttää ne virheet ja lieveilmiöt, jotka pääkaupunkiseudun suurempia kuntia vaivaavat ja joita välttääkseen moni on tänne muuttanut. Pelkän kasvun sijasta on oltava rohkeutta kiinnittää huomiota kasvun laatuun; On kaikkien kuntalaisten etu, että Nurmijärvi houkuttelee erityisesti hyviä veronmaksajia. Veroja korottamalla se ei onnistu ja korotusten tie on käyty loppuun niin kuntatasolla kuin valtakunnallisestikin.

Nurmijärvi tulee säilyttää viihtyisänä "gallialaiskylänä", vaikka muut meitä haluaisivatkin muuttaa. Kunnan pitää olla hyvä ja turvallinen ympäristö tehdä töitä, yrittää ja kasvattaa lapsia.

Blogit