llpo Bergström
Ehdokasnumero 288

Perussuomalaiset, Porvoo

llpo Bergström

Graafinen suunnittelija, Tietojenkäsittelyn tradenomi

llpo Bergström
288
Järjen äänellä ja kotimaisuuden puolesta.
38-vuotias Uusimaa Porvoo

Tervehdys! Olen Porvoolainen perheenisä. Perheeseeni kuuluvat lisäkseni vaimoni ja 8-vuotias tyttäreni. Muutimme Itä-Helsingistä Porvooseen paremman asuinympäristön perässä vuosi sitten ja olemme viihtyneet täällä loistavasti. Työkseni teen graafista suunnittelua etätöinä tällä hetkellä.

1. Turvallisuus

Hyssyttelyn aika on ohi ja koulukiusaamiseen on puututtava herkästi. Kouluväkivaltatapauksissa on tehtävä aina rikosilmoitus. Kiusatun ei tule joutua vaihtamaan koulua, vaan kiusaajat sijoitetaan muualle tarpeen vaatiessa. Koulutiet tulee pitää turvallisina.

Jengiytymistä sekä sosiaalista syrjäytymistä tulee pyrkiä ehkäisemään kaikin keinoin ja rikoksista tulee antaa riittävän tuntuvat rangaistukset.

2. Talous ja hyvinvointi

Nykyisin edes peruspalveluita ei pystytä ylläpitämään riittävällä tasolla, vaikka verotus on Suomessa erittäin ankaraa. En kannata veronkorotuksia varsinkaan työn ja autoilun osalta. Ne kurjistavat ankarasti kuntalaisia, etenkin kun verovaroja monilta osin käytetään vääriin asioihin. Veronkorotusten sijaan, varojen käyttökohteet pitäisi laittaa tärkeysjärjestykseen ja resurssit tulisi ensisijaisesti keskittää kunnan ydintehtäviin. Näitä ovat esim. sosiaali- ja terveyspalvelut, koulut ja katujen kunnossapito.

Kotimaisuus ja paikallisuus kunniaan. Ei ole järkeä tuoda katujen kiviä Kiinasta tai perunoita Keski-Euroopasta. Tuetaan kotimaista, paikallista tuotantoa. Siitä hyötyvät kansantalous, työllisyys ja ilmasto.

3. Lapset ja nuoret

Lapsille ja nuorille turvattava hyvät harrastusmahdollisuudet. Ulkoliikuntapaikat, kuten esim. skeittipuistot on pidettävä kunnossa ja niitä olisi hyvä rakentaa lisää. Näin saadaan yhdenvertaisempia harrastusmahdollisuuksia, jotka edistävät niin fyysistä kuin psyykkistäkin hyvinvointia.

Blogit