Maija Saimalahti

Perussuomalaiset, Savitaipale

Maija Saimalahti

Perhehoitaja

Maija Saimalahti
Olen luottamuksesi arvoinen
63-vuotias Kymi Savitaipale

Olen sosiaalinen ja ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva ja eläinrakas perhehoitaja. Asun aviomieheni ja koiramme kanssa Savitaipaleen keskustassa. Harrastan vapaaehtoistyötä, neulomista ja koiran kanssa lenkkeilyä. Eläinten hyvinvointi on minulle myös hyvin tärkeää.

Olen pitkäaikainen puolueaktiivi ja toimin edellisellä kotipaikkakunnallani Espoossa pitkään paikallispolitiikassa mukana varavaltuutettuna, tarkastuslautakunnan jäsenenä ja so-ja terveyslautakunnan varajäsenenä.

Olemme muuttaneet Savitaipaleelle paluumuuttajina reilu kolme vuotta sitten ja kotiutuneet tänne erittäin hyvin. Olen Savitaipaleen Perussuomalaiset ry:n puheenjohtaja ja Taipaleen seurakunnan kirkkovaltuutettu.

Toimin perhehoitajana ikäihmisten parissa, työni kautta ikäihmisten asiat ja hyvinvointi ovatkin sydäntäni lähellä ja kannankin huolta heidän pärjäämisestään.

Olen kiinnostunut yhteisten asioiden hoitamisesta ja uuden kotikuntani asiat olivat heti kiinnostuksen kohteena ja olenkin seurannut kunnan päätöksentekoa tiiviisti. Turvallinen, sujuva arki ja hyvät palvelut vauvasta vaariin on kunnalle kunnia-asia.

Olen rohkea, perusteellinen, en jätä asioita puolitiehen, teen hoitamani asiat perusteellisesti loppuun saakka.

Minulla on kyky tehdä yhteistyötä yli puoluerajojen ja sitä tarvitaan kaikessa päätöksen teossa. Yhteistyökykyinen voi olla luopumatta omista arvoistaan.

Lupaan toimia rehellisesti perussuomalaisten arvojen ja omantuntoni mukaan ja ottaa selvää asioista joista en tiedä tarpeeksi.

Laitan itseni täysillä likoon niiden asioiden puolesta, joita pidän tärkeinä.

Blogit