Markku Weckman

Perussuomalaiset, Vantaa

Markku Weckman

Eläkeläinen, Kaupunginvaltuutettu

Markku Weckman
Kokemusta ei voita mikään
77-vuotias Uusimaa Vantaa
Ehdokas on Eläkeläinen

Naimisissa, kaksi lasta, viisi lastenlasta. Harrastukset: kuntourheilu, lenkkeily, kuntosali, hiihto, luonnossa liikkuminen

Koti, uskonto ja isänmaa.

Olen syntynyt luovutetun Karjalan puolelle jääneessä Sortavalan kaupungissa 1944. Suomen miehet puolustivat isänmaatamme ase kädessä ja Karjalan kansa pakeni vanhan Suomen puolelle. Myös minun perheeni joutui jättämään synnyinseutunsa.

Lappeenrannassa tapasin Sirkan, tulevan puolisoni ja lastemme äidin. Suoritin asevelvollisuuteni Lappeenrannan Rakuunapataljoonassa, sotilasarvoltani olen kersantti.

Poliisikoulutuksen myötä asuinpaikka vaihtui Lappeenrannasta Helsingin Etelä-Haagaan, mistä muutimme Vantaan Myyrmäkeen 1975. Muutimme Tikkurilaan 1979.

Ammattijärjestötoiminta on innoittanut yhteisten asioiden hoitamiseen. Tulevien sukupolvien elämisen edellytysten parantaminen ja tasokkaan koulutuksen turvaaminen ovat keskeisiä tavoitteitani.

Terveyspalvelujen saatavuuden turvaaminen ja vanhuspalvelujen tasosta huolehtiminen ovat tärkeitä.

Erityisesti meidän tulee turvata kunniakansalaistemme, sotiemme veteraanien ja sotainvalidien viimeisten elinvuosien asianmukainen ja tasokas hoito.

Tulevalla valtuustokaudella on edessä mielenkiintoinen ja vaativa haaste sote-, talous- ja velkaohjelmineen. Vantaan ahdingossa oleva talous on hoidettava kestävälle tasolle, laadukasta koulutusta ja terveyspalveluja vaarantamatta.

En kannata Vantaan Ratikan ja Suomiradan rakentamista missään vaiheessa.

Blogit