Marko Niskanen
Ehdokasnumero 412

Perussuomalaiset, Lahti

Marko Niskanen

ICT-Ympäristövastaava, pilviarkkitehti

Marko Niskanen
412
Lahtelaista ei jätetä
46-vuotias Häme Lahti

Olen 46-vuotias syntyperäinen Lahtelainen, joten paljon olen nähnyt Lahtelaista toimintaa niin harrastusten kun työni puolesta. Olen työskennellyt työurani ICT-alalla ja viimeiset vuodet valtiolla ICT-alan kehitystehtävissä.

Vuosia olen vierestä katsonut Lahtelaista politiikkaa miten se on mennyt kokoajan kauemmaksi Lahtelaisista asukkaista. Pitkän harkinnan jälkeen päätin että nyt haluan tuoda oman panokseni politiikkaan. Lahti takaisin kaikesta turhanpäiväisestä puuhastelusta, siten että Lahtelaisten ääni saataisiin kuuluviin. Näin saadaan hyvä ja turvallinen Lahti asukkailleen.

Muutamia vuosia olen asunut ulkomailla opiskelujeni ja työni puolesta mm. Englanti, Ranska ja USA (Piilaakso) ja keikkatöitä olen myös tehnyt useissa eri maissa, joten kansainvälistä näkemystäkin löytyy.

Minua on muiden puolesta pidetty hillittynä/fiksuna neuvottelija, kuten myös hyvänä luottokaverina, joka hoitaa asiansa esimerkillisesti. Osittain varmaan johtuu siitä että olen kovin aktiivinen vapaaehtoinen maanpuolustaja/reserviläinen ja näissä tehtävissä toimin kouluttajana/johtajana.

Ehdokkaana pyrin tuomaan asiallista, mutta jämäkkää linjaa Lahden perussuomalaisten riveihin. Lahtelaisten asukkaiden luottopakki. Kotimaisen yrittäjyyden puolella.

Blogit