Matti Heikkilä

Perussuomalaiset, Hyvinkää

Matti Heikkilä

Diplomi-insinööri, Varavaltuutettu

Matti Heikkilä
Onnellisempia hyvinkääläisiä!
45-vuotias Uusimaa Hyvinkää

Olen asunut monissa kunnissa työn ja opiskelun merkeissä. Viime vaalien alla muutin Hyvinkäälle. Olen aktiivinen, sanavalmis ja helposti lähestyttävä. Työkseni nyt autan ihmisten kykyä oppia jatkuvasti kehittymään. Töiden välissä matkustelen ja veneilen etsien uusia asioita ja maisemia.

Kokemushistoriani on monimuotoinen.

Kesätyöt alkoi normaalisti pelloilta.

Lapsena aloitin myös yrittämisenkin: lumen aurausta, partiolaisten wappukukkien myyntiä jne..

Opintoja tuli rahoitettua: Excel-koodarina, haalarihommissa, festareiden lipunmyyjänä, tutkimusapulaisena, matematiikan opastajana, jne.

Opintojen aikana aktiivinen teekkarikulttuuri ja opiskelijajärjestöt tulivat tutuiksi. Sain jopa stipendin näistä vapaaehtoistöistä.

Työurallani olen toiminut erilaisissa kehitystehtävissä sekä esimiesvastuissa. Parhaimmillaan noin 20 hengen tiimin asiakaspalvelujohtajana.

5 vuotta olin työelämän ulkopuolella kokeilemassa olisiko minusta yrittäjäksi. Kunnioitan niitä, jotka pärjäävät rehellisesti yrittäjänä omalla työllään ja osaamisellaan. Perintörahoilla sijoittamista en kutsu yrittämiseksi - isolla Y:llä. Työttömyyttäkin oli tuossa välissä.

Osallistun ja innostun erilaisista positiivisista tempauksista ja niitä joskus "salaa" myös itsekin teen - kuntalaisaktivismi on lähellä sydäntä.

SM hopeaa tuli joskus saavutettua judossa.

Aivomato sarjakuvaakin on tullut piirreltyä.

Perussuomalaiset on lähinnä sellaisia kansalaisliikkeen arvoja, jotka voin omaksua. Puolueen sisällä pystyn myös niihin vaikuttamaan - mitä ne tarkoittavat käytännön asioissa ja esimerkiksi valtuustoryhmän esityksissä.

Blogit