Mika Niikko
Ehdokasnumero 536

Perussuomalaiset, Vantaa

Mika Niikko

Kansanedustaja, Nuorisojärjestöjohtaja

Mika Niikko
536
Investoi ihmiseen
54-vuotias Uusimaa Vantaa
Ehdokas on Yrittäjä

Mottoni "Elämä on arvokasta, muutos on mahdollista, jokainen on tärkeä" kuvaa sitä, mitä olen politiikan kautta halunnut edistää. Yrittäjyys on tie kaikkien työllisyyteen ja yhteiskunnan hyvinvointiin. Perheiden ja vanhusten hyvinvointi etusijalle. Sosiaalinen maahanmuutto tulee lopettaa.

Olen neljän lapsen isä ja aviomies. Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu sekä yritys- ja yhdistysvaikuttaja. Vaimoni on ammatiltaan kätilö ja työskentelee tällä hetkellä kotisairaanhoitajana Vantaalla.

Näen yhteiskunnan eri osa-alueita laaja-alaisesti. Tartun rohkeasti tehtäviini ja saan aikaan tuloksia.

Eduskunnan ja kaupunginvaltuuston luottamustehtävissä olen aktiivisesti ajanut nuorten, vanhusten, köyhien ja pk-yrittäjien asiaa.

Työ- ja elämänkokemukseni nousevat yrittäjyydestä, nuorisojärjestön järjestöjohtajuudesta, vapaaehtoistoiminnasta, perheestä ja henkilökohtaisesta selviytymistarinastani.

Olen toiminut mikroyrittäjänä 1992-2000 välisen ajan. Vuonna 2000 perustin erityisnuorisojärjestön (Takaisin Elämään ry), jossa työskentelin vuoteen 2011 saakka.

Ilman yritysystävällistä yhteiskuntaa emme voi huolehtia nuorista ja vanhuksista. Yrittäjyys on tie kaikkien työllisyyteen ja hyvinvointiin.

PK-yrittäjät kantavat yhteiskuntavastuuta ja ovat ratkaisevassa asemassa uusien työpaikkojen syntymisen suhteen.

Perhearvot kunniaan. Tytöt tyttöinä ja pojat poikina. Kenenkään lapsen kehitystä ei tule häiritä Setan sanomalla. Perheiden valinnanvapautta tuettava. Koulutukseen ja tutkimukseen panostettava.

Kaveria ei jätetä, heikoimmasta on pidettävä huolta, vammaiset, vähemmistöt ja apua tarvitsevien lähimmäisten oikeus hyvinvointiin on turvattava huonoinakin aikoina.

Blogit