Minna Heikkinen

Perussuomalaiset, Vantaa

Minna Heikkinen

PS Vantaa 2. vpj, Lautamies

Minna Heikkinen
Arjen turvallisuutta sinulle
43-vuotias Uusimaa Vantaa

Olen urheilua rakastava aktiivipoliitikko ja monen alan osaaja. Vantaalaisena olemisesta minulla kokemusta lähes 40-vuotta. Politiikassa olen ollut mukana vuodesta 2007. Rakennetaan yhdessä parempaa arjen turvallisuutta ja Vantaata.

Toimin Vantaan perussuomalaisten 2. varapuheenjohtajana ja Keski-Vantaan aluejaoston vetäjänä. Toimin myös Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa lautamiehenä sekä muissa luottamustehtävissä.

Siviilissä työskentelen palveluneuvojana betonialalla, jossa palvelen työmaaprojekteja.

Koulutustaustaa ja työkokemusta minulla on kaupalliselta- , tekniikan- sekä terveydenhuoltoalalta. Olen perehtynyt myös vaihtoehtohoitomuotoihin.

Nuorena olen ollut aktiiviurheilija ja voittanut kaksi SM-kultaa ringetessä.

Haluan Vantaasta meille turvallisen paikan asua ja elää. Toivon, että suomalainen kulttuuriperintö säilyy Vantaalla.

Ilkivalta, varkaudet sekä väkivalta pitää saada vähenemään. Kouluihin tarvitsemme varhaista puuttumista ongelmiin, jotta taataan opiskelu- ja työrauha oppilaille sekä opettajille.

Kasvavaan terveydenhoitoon lisää lääkäreitä ja henkilökuntaa. Hammashoidon päivystys pitäisi toimia Tikkurilan lisäksi myös Myyrmäessä.

Hyvät liikunta ja vapaa-ajan palvelut edistävät kaikkien hyvinvointia. Nuorille on järjestettävä edullisia liikuntamahdollisuuksia.

Taloudessa kuntalaiset ensin ajattelu etusijalle. Kiihtyvä velkaantuminen on saatava loppumaan. Suuriin investointeihin ei ole varaa tässä taloustilanteessa.

Mennään turvallisesti yhdessä kohti parempia aikoja!

Blogit