Ossi Aho
Ehdokasnumero 537

Perussuomalaiset, Tampere

Ossi Aho

Varavaltuutettu, herastuomari

Ossi Aho
537
Tiedolla ja taidolla - tuloksellisuutta!
72-vuotias Pirkanmaa Tampere
Ehdokas on Eläkeläinen

Olen 72-vuotias, naimisissa oleva kahden aikuisen lapsen isä. Lapsenlapsia on kaksi ja bonuslapsia neljä. Tampereen kaupungin varavaltuutettuna 2013–2017 ja 2019–2021. Kaupungin päätöksentekomekanismi ja vaikuttamismahdollisuudet ovat hallinnassa. Koska on tietoa ja taitoa, haluan vielä vaikuttaa.

Sen lisäksi, mitä aikaisemmin olen kertonut, haluan sanoa, että

- Harrastuksiini kuuluu yhteiskunnallisten asioiden seuraaminen valtakunnan ja kunnan tasolla sekä niihin vaikuttaminen.

- Teatteri ja konsertit lähellä sydäntäni. Mökillä olo ja matkailu tuovat virkeyttä elämään.

- Autoja en remppaa, mutta virkkaustyö kalalangasta on hyvää terapiaa.

Mitä ei tullut sanottua teemoissa:

- Lasten ja nuorten toiminta- ja harrastuspaikkoja on kehitettävä. Alaikäisten ei kuulu olla yöaikaan kadulla, vaan kotona.

- Eteläpuiston ohella, Mustanlahden satama pitää säilyttää toimivana. Satamaa voi kehittää ilman että tuhotaan perinteikäs, historiallinen ja kaunis satamamiljöö. Siis, EI SILTAA sataman yli!

- Näsijärven saaritäytöllä on suuri riski pohjaveden pilaamiseen. En halua ottaa sitä tunnolleni ja sanoudun täytöstä irti jo tässä vaiheessa. Olen sitten valtuutettuna tai en.

- Suomalaisilta ja tamperelaisilta vaaditaan maapallon pelastamista ilmastonmuutoksen torjumisen nimissä. Miten voi parantaa maailmaa, kun ei tiedä, mitä itselle tapahtuu kuukauden päästä!

- En hyväksy huumeidenkäytön vapauttamista.

- Kaupungin taloustilanne huomioiden en anna lupauksia, jotka jo tiedän, ettei niitä voi toteuttaa!

Aina kannattaa muistaa: Vaikka laki ei edellytä kuntapäättäjältä eikä sellaiseksi aikovalta järjen käyttöä, se ei myöskään sitä estä.

Lupaus: edistän parhaan kykyni mukaan Tampereen ja tamperelaisten etua!

Blogit