Paavo Käsmä
Ehdokasnumero 21

Perussuomalaiset, Taivalkoski

Paavo Käsmä

Kauppatieteiden maisteri

Paavo Käsmä
21
Rakentavasti asialinjalla
61-vuotias Pohjois-Pohjanmaa Taivalkoski

Olen paluumuuttaja Taivalkoskelle ja ensimmäistä kertaa ehdolla. Perussuomalaiset puolueena oli ainoa vaihtoehto arvopohjansa vuoksi. Isänmaallisuus, oikeudenmukaisuus, suomalaisen työn ja yrittäjyyden edistäminen, inhimillisyys ja kyky keskustella vaikeistakin asioista rakentavasti ovat arvojani.

Olen syntyperäinen taivalkoskelainen ja ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen opiskelin kauppatieteiden maisteriksi 1980-luvun alussa Vaasan Kauppakorkeakoulussa.

Työurani tein liike-elämän palveluksessa, jossa johtotehtävissä 35 vuotta. Tällä hetkellä olen vapaaehtoisella eläkkeellä.

Olen kahdeksan lapsen (11v-36v) isä ja kolmen pienen lapsen isoisä.

Isänmaallisuus ja maanpuolustus ovat minulle tärkeitä. Sotilasarvoltani olen reservin kapteeni.

Vapaa-aikanani liikun paljon Taivalkosken puhtaassa luonnossa. Harrastan metsästystä ja kalastusta. Käytän aikaa myös pienimuotoiseen remontointiin mökilläni Koitilassa.

Olen kiinnostuneena seurannut politiikkaa aikuisikäni ajan. Perhe ja työ ovat kuitenkin vieneet aikani. Nyt on kuitenkin aikaa myös yhteisten asioiden hoitoon ja kotikuntalaiset päättävät ovatko arvoni, elämänkokemukseni ja työn kautta hankkimani tietotaidot riittävät luottamustehtäviin.

Arvoisa kuntalainen, äänestä ja vaikuta kotikuntamme pitkäjänteiseen kehittämiseen. Valitse Perussuomalainen ehdokas.

Blogit