Pasi Litmanen
Ehdokasnumero 28

Perussuomalaiset, Lappeenranta

Pasi Litmanen

Linja-autonkuljettaja

Pasi Litmanen
28
Pidetään pyörät pyörimässä

Tervehdys kaikille! Olen 58 v. lappeenrantalainen iskä sekä pappa. Olen jo vuosia seurannut politiikkaa ja yhteiskunnan asioita mielenkiinnolla. Nyt päätin lähteä ehdolle kunnallisvaaleihin, koska aika antaa myöten ja on aikaa paneutua yhteisiin asioihin, joten laitetaan pyörät pyörimään!

Olen asunut Lappeenrannassa lapsuudestani asti ja myös nuoruuteni olen viettänyt täällä. Täällä olen käynyt kouluni, kuten myös työni olen aina saanut tehdä täältä käsin. Vuosikausia täällä asuneena olen nähnyt kotikaupunkini kehittyvän ja muuttuvan suuntaan jos toiseen.

Nuorena arvostetaan erilaisia asioita kuin nyt vähän varttuneempana, kaikki asiat ovat yhtä tärkeitä vauvasta-vaariin. Kotikaupunki pitää olla jokaiselle paras paikka asua kaikissa elämän vaiheissa, kuten se on ollut minulle ja perheelleni.

Työni puolesta olen saanut matkustella erilaisissa maissa ja kaupungeissa tavaten paljon erilaisia ihmisiä, mikä on avartanut näkökantaani moniin asioihin. Paras matka on aina kotimatka, koska minulle tärkeitä arvoja ovat koti, perhe, Suomi ja suomalaisuus.

Kunta on ihmisiä varten, eikä päinvastoin. Pidetään pyörät pyörimässä ja tehdään yhdessä Lappeenrannasta meille kaikille vieläkin parempi kotikaupunki. Kuntaa pitää kehittää niin, että se on elinvoimainen ja viihtyisä.

Ydinkeskustan, lähiöiden ja maaseudun tulee olla tasavertaisia keskenään esim. palveluiden ja liikkumisen suhteen. Liikkumista ei saa rajoittaa keskustassa, eikä maaseudulla ja palveluita on pidettävä yllä ja kehitettävä myös lähiöissä ja maaseudulla.

Tärkeää on myös lasten ja nuorten hyvinvointi ja harrastusmahdollisuudet sekä terveydenhuolto ja vanhustenhoito.

Blogit