Pasi Turunen

Perussuomalaiset, Vantaa

Pasi Turunen

Lähihoitaja, Sairaanhoitajaopiskelija

Pasi Turunen
Hyvää tekemässä, sydämellä
45-vuotias Uusimaa Vantaa

Olen vantaalainen lähihoitaja ja opiskelen viimeistä kevättä sairaanhoitajaksi. Asun Mikkolassa Lahdenväylän vieressä. Olen asunut Vantaalla jo vuodesta 1993 eri kaupunginosissa, mutta Korson alue on lähinnä sydäntäni. Täällä on ollut hyvä asua ja harrastaa.

Olen syntynyt Porissa vuonna 1975 ja sen jälkeen Itä-Suomeen vanhempien mukana muuttanut.

Lappeenrannassa tuli vietettyä lapsuuden ensi vuodet ja aloitettua koulunkäynti. Ne olivat vielä niitä aikoja, kun lapselle riitti polkupyörä, jolla pääsi huristelemaan pitkin kyliä. Ja kouluunkin sillä poljettiin, satoi tai paistoi.

Lappeenrannasta muistan sen, että meillä oli vene, joka oli nimetty äitini mukaan. Isälleni on aina ollut tärkeää Suomen puhtaat järvet ja luonto, varsinkin Saimaa lukemattomine saarineen ja veneilymahdollisuuksineen. Joka kesäinen veneily perheen kesken tuli hyvin tutuksi meille lapsille jo hyvin varhain. Taisikin olla niin, että meistä veljeksistä kaikki oppivat uimaan samaan aikaan kuin kävelemäänkin.

Jo niistä ajoista lähtien on minulle opetettu rehellisyyden ja hyvien elämänarvojen tärkeyttä, sekä kunnioittamaan vanhempia ja muita ihmisiä. Näitä arvoja olen kantanut mukanani läpi elämän ja ne ovat ohjanneet minua siihen mitä olen ihmisenä nyt.

Valmistun tänä keväänä psykiatriseksi sairaanhoitajaksi, joten ymmärrän hyvin myös, kuinka tärkeää on pitää huolta terveydestä, eritoten mielenterveydestä.

Itselleni mukavat harrastukset ovat aina olleet keinoja, joilla olen pitänyt huolta omasta hyvinvoinnistani. Minuun voikin törmätä vaikka kuntosalilla tai tatamilla.

Kohti kuntavaaleja, aidosti, sydämellä.

Kuntavaalit 2021 Pasi Turunen

Blogit