Pauli Hatanpää
Ehdokasnumero 352

Perussuomalaiset, Pori

Pauli Hatanpää

Yrittäjä/Eläkeläinen

Pauli Hatanpää
352
"ROHKEUTTA SANOA JA TOIMIA"
65-vuotias Satakunta Pori
Ehdokas on Eläkeläinen Ehdokas on Yrittäjä

65-vuotias perussuomalainen perinteisten arvojen puolustaja. Entinen yrittäjä nyt eläkkeellä. Harrastan kuntoilua ja lastenlasten kanssa pelailua ja omakotitalon ja mökin askareita. Syksyllä marjastus on parasta aikaa.

Työnteon olen aloittanut kymmen vuotiaana Isäni kanssa tukkeja kuorimassa. Kesällä ajettiin hevosella heiniä kartanon pellolta suuliin.

Saatiin rahaa kodin remonttiin.

Sokerijuurikas pellolla tuli vietettyä aikaa juurikkaita harventaen oli aina kiva Perjantaina saada taskurahaa Pehtoorilta. Syksyisin koulun lomalla Äitin kanssa kerättiin säkkeihin perunoita kartanon pelloilta saatiin rahaa kouluvaatteisiin. Koulujen jälkeen on löytynyt töitä ei aina niin mielekkäitä mutta töitä kuitenkin ei ole tarvinnut työttömänä ja rahattomana

olla. Ruotsissakin tuli oltua rakennustöissä pari vuotta. Ruotsalaiset aina ihmetteli Suomalaisten kovaa työtahtia vähempikin riittäisi pääsisitte terveenä eläkkeelle. Viisitoista vuotta vierähti yrittäjänä jonka jälkeen jäin vielä yritykseen konttoriin töihin piti pari vuotta olla mutta siinä vierähtikin kahdeksan vuotta jonka jälkeen jäin eläkkeele. Omille lapsille ja lastenlapsille olen opettanut työnteosta aina oppii ja hyötyä elämässä.

Kiinnostus politiikkaan on ollut aina .

Nyt eläkkeellä olo aikana on ollut enemmän aikaa seurata sitä.

Jussi Halla-ahon ja Riikka Purran ajatukset tuntuvat ihan omilta. Ajattelin itse lähteä tukemaan perussuomalaista suomalaisten hyväksi tekevää järkevää politiikkaa.

Blogit