Pekka Virkamäki

Perussuomalaiset, Vantaa

Pekka Virkamäki

Oikeustieteen kandidaatti

Pekka Virkamäki
Sydän ja into mukana kaikessa, mitä teen
65-vuotias Uusimaa Vantaa

Olen lakimies ja toiminut kunnallishallinnossa 35-vuotta. Olen vantaalainen kolmannessa polvessa. Asun Itä-Hakkilassa isoisäni 1956 rakentamassa rintamamiestalossa. Naimisissa, kolme aikuista lasta. Rexu hauva. Omakotiyhdistys, shakki, mökkeily, kalastus ovat vapaa-ajan harrastuksiani.

"Kuntalainen ei voi vaikuttaa” on tavallisin kuulemani syy heittää pyyhe kehään. Kyllä voi. Olen toiminut pitkään kunnallishallinnossa ja tunnen kiemurat.

Pienikin naapuriapu, järjestötyö tai tervehtiminen ja juttelu antavat voimavaroja itselle ja lähiympäristölle. Tämän olen kokenut oman kyläni pienyhteisössä ja seuratessani Hakunilan yhä pahenevan tilanteen lievittämiseksi tehtävää vapaaehtoistyötä.

Vantaan ratikalle ehdoton ei – hanke on pysäytettävä heti. Vantaan valtapuolueet ovat sitoutuneet ratikkaan. Me haluamme ratikan jäihin.

Velkaantumiselle ja veronkorotuksille on sanottava jyrkkä ei.

Työtekijöiden työkyky ja jaksaminen ovat tärkeitä asioita. Sosiaali- ja terveys- sekä koulupalveluiden laadun varmistaminen edellyttää panostusta työssä jaksamiseen.

Vantaalle on aktiivisesti haalittu suuryritysten investointeja. Hyvä, sillä veromarkat ovat meille tärkeitä.

Painopistettä on siirrettävä vantaalaisten pienten ja kesiksuurten yritysten ja yrittäjien suuntaan. Meidän on varmistettava, että tulevaisuudessakin Vantaalla asuu ja tekee työtä aktiivinen väestö.

Hyvä elämä on jokaisen henkilökohtainen valinta. Kunta antaa kuitenkin elämiselle puitteet. Vantaalla luonto ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet ova jo nyt hyvällä tasolla.

Kouluihin sekä nuorison vapaaehtoiseen urheilu- ja kulttuuritoimintaan on satsattava.

Varmista, että Vantaa saa mitä ansaitsee ja käytä äänioikeuttasi.

Blogit