Pertti Mäenpää
Ehdokasnumero 372

Perussuomalaiset, Pori

Pertti Mäenpää

Toimialapäällikkö (pelastus), Insinööri

Pertti Mäenpää
372
Tekemällä, ei puhumalla!
61-vuotias Satakunta Pori

Olen johdonmukainen, määrätietoinen, luotettava, vuorovaikutustaitoinen ja positiivinen. Seuraan yhteiskunnallisia asioita, ne kiinnostavat laajalti. Tartun intohimolla haasteisiin ja vien ne myös mielellään loppuun. Arjessa uskon vahvasti yhdessä tekemisen voimaan ja yhteisiin päämääriin.

Olen paljasjalkainen porilainen ja liikunnallinen mies. Pelastustoimen työkokemusta minulla on palomiehestä palopäällikköön. Olen toiminut myös työurani aikana puolustusvoimissa pelastuspäällikkönä, Kuopion pelastusopistossa opettajana ja Oulun lääninhallituksessa pelastustarkastajana.

Olen kasvanut ammattini mukana ja aina ollut valmis vastaamaan haasteisiin joita eteen on tullut. Turvallisuusalan ammatista on ollut vain hyötyä nykyisessä kuntapolitiikassa. Tiedän, ettei kuntapolitiikassakaan kaikki suju aina kaikkien mielen mukaan.

Luen myös paljon ja seuraan ajankohtaisia poliittisia asioita. Kuntapolitiikassa on mielestäni kyse lopulta ihmisyydestä ja siitä, että on kuunteleva, helposti lähestyttävä ihminen toiselle ihmiselle.

Arvostan aina suorapuheisuutta ja jämäkkää asioiden hoitamista ja olen vankkumaton totuuden puolestapuhuja.

Olen myös aktiivinen kirjoittamaan mielipiteitäni mediaan. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. En niissä koskaan herjaa tai leimaa ketään, joskus kuitenkin hyväntahtoisesti kyseenalaistan ja haastan.

Kuntapolitiikka ei ole rakettitiedettä, eikä sivistyksen korkein taso. Se on ihmisläheistä ihmiseltä ihmiselle tekoja ja toimintaa, jonka tärkein tavoite on toteuttaa, edistää ja valvoa kuntalaisten hyvinvointia.

Valtuutettu on kaikkien kuntalaisen edunvalvoja jonka tärkein ja ainoa tehtävä on ajaa heidän etujaan. Ehdokkaana olen edelleen valmis ottamaan tämän haasteen vastaan - tekemällä, ei puhumalla!

Blogit